Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witom wszyskich moj lapek mioł wielkie kuku i przesto mie niy było miłego dnia bo słonko już wylazło a że jeszcze rano to cosik na spokoinie https://www.youtube.com/watch?v=9J3aH_LvQQc
To cosik dla mnie dziękuję baaardzo i już mnie... nie ma
Rybeczka no pewnie po śniodaniy to ino kawa i ciacho przi spokojnyj muzyce witom i miłego dnia życza
[quote="rybka"]Ale ze mnie gapa to przez te ptaszki, co ćwierkaja w relaksacyjnej muzyczce pozdrawiam, radosnego dzionka życzę
Dosz buzila i bydymy kwita
Witom Wos! baron14 tys nie w robocie ? pikne dzięki za to coś nom dzisiej fundowoł
Jo posyłom kosz zapełniony ,a Ty nom cosik inkszego zrób na deserek -po łobiedzie co by my mieli