Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja jestem a raczej byłam "człowiek-harmonia" raz mnie było więcej raz mniej ,dlatego w pudłach na strychu nadal pełna rozmiarówka od 46 do 8 Mogłabym ciuchland otworzyć
Wg przeprowadzonych badań tylko 5% kobiet ma proporcje Barbie.I tylko 5% mężczyzn lubi tak szczupłe kobiety.Wg mężczyzn okrągłe jest sexy.Naukowcy z Sydney obliczyli, że męski ideał ma wymiary 91-72,5-96,5 cm przy 162,5cm wzrostu i nosi ubrania w rozmiarze 40 -42.To chyba dobra dla Nas wiadomość.
No a jakże Suzen dobra wiadomość i prawdziwa i sprawdzona, niech tylko ktoś spróbuje zarzucić, że odbiegamy... od norm ( tzn. że po weselu będę jeszcze mieścić się w normie, bo dwa numery w te i nazad mnie ratuje )
Dziewczyny z tymi kilogramami nie można przesadzać..... w końcu jesteśmy już poważnymi MATKAMI I ŻONAMI. Nie przystoi być WIESZAKAMI. A poza tym jak mój mąż twierdzi, kobieta musi mieć troszkę ciałka żeby było do kogo się przytulić Na wesele mojej latorośli sporo schudłam (stres też swoje zrobił) a teraz świadomie chcę odrobinę odzyskać bo utrata kilogramów najwięcej odbiła się na buźce (niestety)
Suzen pisze:Wg przeprowadzonych badań tylko 5% kobiet ma proporcje Barbie.I tylko 5% mężczyzn lubi tak szczupłe kobiety.Wg mężczyzn okrągłe jest sexy.Naukowcy z Sydney obliczyli, że męski ideał ma wymiary 91-72,5-96,5 cm przy 162,5cm wzrostu i nosi ubrania w rozmiarze 40 -42.To chyba dobra dla Nas wiadomość.