Alice pisze:Ja nie mam czasu w domu pomieszkać...tyle się dzieje.
Jak będziesz wyjeżdżała to zrób zdjęcia mieszkania byś nie zapomniała przez te tygodnie jak ono wygląda

Alice pisze:Ja nie mam czasu w domu pomieszkać...tyle się dzieje.

SiostraAlice pisze:Zupełnie nic nie rozumiem....dziś w przeglądarce
SZPITAL UZDROWISKOWY NR I PAWILON "WIELKA PIENIAWA".
Adres: POLANICA-ZDRÓJ, PARKOWA 4
Telefon: 0748680370
Termin leczenia: 2014-10-06 - 2014-10-27 (liczba dni: 21)
Cuda jakieś się dzieją....Miałam co prawda dołączone zaświadczenie o pilnej rehabilitacji i wniosek składałam na dziennik w kancelarii.Czyżby to miało wpływ na taki szybki (niby normalny w kwietniu operacja) obrót sprawy?

Moja Droga w życiu są różne niespodzianki, a nóż widelecAlice pisze:Oby jeszcze mój urok osobisty podziałał na jakiegoś Prezesa banku![]()
Alice czy Ty zdążysz wrócić z Lądka, bo walizki to chyba nie zdążysz rozpakować. Cieszę się buziakiAlice pisze:Zupełnie nic nie rozumiem....dziś w przeglądarce
SZPITAL UZDROWISKOWY NR I PAWILON "WIELKA PIENIAWA".
Adres: POLANICA-ZDRÓJ, PARKOWA 4
Telefon: 0748680370
Termin leczenia: 2014-10-06 - 2014-10-27 (liczba dni: 21)
Cuda jakieś się dzieją....Miałam co prawda dołączone zaświadczenie o pilnej rehabilitacji i wniosek składałam na dziennik w kancelarii.Czyżby to miało wpływ na taki szybki (niby normalny w kwietniu operacja) obrót sprawy?

Hmmmdziunia60 pisze:Też tak myślę,Powinna wozić ze sobą małą pralkę turystyczną i na sznurku za samochodem suszyć![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Zdecydowanie tak,a o pralkę martwić się w Lądku nie muszę.margot pisze:Dziuniu![]()
Alice pojedzie prosto z Lądka![]()
bliżej, taniej , szybciej