KOBIETA -PIĘKNEM JEST

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: KOBIETA -PIĘKNEM JEST

Post autor: darek »

Do MIX-a

..kiedyś na tym forum ktoś określił bodajrze owoce do wieku Kobiety.
Wiadomym jest ,że ..dziesto letnia ( 20)Kobieta jest obiektem pożądania dla mężczyzn a jeszcze niech ma 180cm wzrostu , jest szczupła z uwidocznionymi " płucami " w mini spódniczce to Wtedy jest obiektem Westchnień
TAK
Ale Wierz Mi dla Mężczyzny Normalnie patrzącego się na Kobiety nie tylko wygląd Zewnętrzny ale Nieraz Ten uśmiech czy też ..mimika jest Wazniejsza niż wywolana przez Ciebie Pani w wieku+50 ,która poprostu ..ŹLE DOBRAŁA KOSTIUM.
Bedąc w tym roku w Kolobrzegu była Pani ,której Figury i nie tylko Zazdroćiły Panie 30 czy też 40 letnie a w/w Pani miała kilka lat temu skończone 50 lat
Uważam poprostu ,że co niektóre Panie poprostu źle dobierają czy to Stroje czy ubrania.

a co z Panami spacerującymi po deptaku pomiędzy Bałtykiem a Kombatantem w garniturach ..Nowych z Wólczanki czy Sun Seta a obłutych w sandałki z białymi skarpetami ??? :mrgreen:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

:( :( mix jeżeli chcesz być kochany, kochaj sam :( :(
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Darek dobrze gada! podstawa to chemia!! a w sandałach i skarpetach to po prostu rewelacja!ja nie muszę więc garnitur ubieram rzadko,ostatnio 19 lat temu,wole na sportowo,co do kobiet: mam nadzieje że nikogo tutaj nie obraziłem,przecież nudno by było gdyby tu były same same spokojne stonowane wypowiedzi i do tego czysto po polsku,haha Kruszynka mnie chyba lubi,nie wiem czemu!?pozdrawiam,miłego dnia!
forumowicz

Oj Maxiu jak nie lubić takiej zadziory :lol: :) z upływem czasu i....da się polubić :o
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Drogie Kobietki :)
Całkiem niedawno przeczytałam fajny artykuł w gazecie zawierający ciekawą puentę na zakończenie.
Jakże często same w sobie szukamy wad a patrząc w lustro szukamy zmarszczek używając choćby lupy :)
Tylko czy warto? Przecież mężczyzna, który nas kocha lub pokocha i tak tego nie zauważy ;)
Zatem? Musimy wierzyć, że dla KOGOŚ zawsze jesteśmy i pozostaniemy piękne :)
Pozdrawiam :)
forumowicz

Agat

Pisząc o 50-latce,miałem na myśli moją bratową. Ma wysokie wymagania,niewyobrażalne mniemanie o sobie choć...??? Ni jak ma się to do tego co sobą prezentuje. Jej szczęściem jest to że dobrze wyszła za mąż i może pełną garścia korzystać z portfelu małżonka. Oglądając ją na plaży,zapytałem brata..:- co to za chemia zadziałała na Ciebie stary ? ...- jaka tam chemia...,ja nie muszę być chociaż o nią zazdrosny i mam spokojną głowę...!!!
Niektóre kobietki mają niesamowitego farta,a czesto naprawde wartosciowe trafiają na alkoholika lub jeszcze gorzej.
Ale niech tam. Dziewczyny,jesteście piękne niezależnie od wieku. Tylko cześciej się uśmiechajcie i przyciągajcie facetów miłym usposobieniem. Pozdrawiam. ;)
forumowicz

oj MIX do kolegi maila napisać to nie masz czasu!?
forumowicz

Max-iu, w sobotę będzie pełna relacja..ze szczegółami. To jednak jesteś zdecydowany na Iwonicz ? Jestem ZA. pozdrawiam. ;)
forumowicz

w niedziele masz wolne? zoo?
forumowicz

w Iwoniczu są fajne laski! mam już skierowanie wiesz gdzie a o Iwoniczu myślę od 27 go września 7-10 dni,jestem wyposzczony więc biorę jak idzie,najwyżej z ręcznikiem
Zablokowany