USTROŃ SANATORIUM RÓŻA

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Re: USTROŃ SANATORIUM RÓŻA

Post autor: Lewek »

Zaraz Ci wyślę swój adres mailowy na pw, ale jeśli masz jakieś pytania odnośnie pisania na forum to pytaj śmiało, chętnie Ci pomogę. Też kiedyś o wszystko się pytałam. Zresztą do tej pory dużo rzeczy nie wiem i tez się pytam. Tutaj jest mnóstwo chętnych osób do pomocy :kwiat:
bajolka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 lip 2011 09:55
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: bajolka »

niestety jeszcze nie mogę, nawet wylogowałam się i jeszcze raz zalogowałam się na razie nic :)
odp od admina była taka że odblokowuje uzytkowników, bo były przypadki że ludzie dostawali na PW spam, pewnie jeszcze chwilkę musze poczekać, ale przyznam się, że szukałam jakiegoś ustawienia w profilu żeby odblokować:)
bajolka
Kuracjusz
Kuracjusz

ok chyba wyślę Ci maila vo dalej mam komunikat Nie masz uprawnień do wysyłania prywatnych wiadomości. :)
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

W każdym bądź razie siedzę przy kompie ;)
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Pisz, pisz, zawsze to szybciej pisać do siebie na Pw. Napisałam Ci już maila :lol:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Bajolka, czy już możesz ;) :roll: :?:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nawet jeśli nie, to już się cieszę, że ktoś jedzie w tym terminie co ja :lol: :lol: :lol: irenak55 zniknęła , może odezwie się przed wyjazdem ;) Na mój post nie odpowiedział , nikt, kto wybiera się w tym czasie ;) Ale co tam , dam sobie radę, grunt to pozytywne nastawienie :lol: :lol: :lol: Będzie dobrze i tego się trzymam :serce:
bajolka
Kuracjusz
Kuracjusz

chyba ilość ani jakość postów nie ma znaczenia, po prostu administrator.....jutro się upomnę
bajolka
Kuracjusz
Kuracjusz

nie mogę, chyba po raz 15 sprawdziłam i ten sam komunikat :oops: może jutro będziel lepiej, powiedz mi jeszcze czy do santroium tzreba wcześniej dzwonić coś potwierdzać czy tylko dokumenty walizki i dobre nasawienie i w drogę do ustronia :)
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

bajolka pisze:nie mogę, chyba po raz 15 sprawdziłam i ten sam komunikat :oops: może jutro będziel lepiej, powiedz mi jeszcze czy do santroium tzreba wcześniej dzwonić coś potwierdzać czy tylko dokumenty walizki i dobre nasawienie i w drogę do ustronia :)

Kochan zabierz tylko dokumenty, walizkę i dobry humor :lol: :lol: :lol: Nie trzeba dzwonić, nie trzeba nic potwierdzać :D
ODPOWIEDZ