Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ewasz pisze:Princi, no co Ty tutaj wszyscy są mile widziani
zaglądam tu do Was czasami z ukrycia ale zrozumieć co piszecie to już wyższa szkoła jazdy
Jakbyś sie frelak uczyła jezyków to byś poczytała ale miło że zaglądasz bo ja tu podaję fajną muzę taką do posuchanio wpadej tu zawsze na kawa , tortynsztika jaki i posuchać muzyki
Jakbyś sie frelak uczyła jezyków to byś poczytała ale miło że zaglądasz bo ja tu podaję fajną muzę taką do posuchanio wpadej tu zawsze na kawa , tortynsztika jaki i posuchać muzyki [/quote]
uprzejmie dziękuję z zaproszenia skorzystam ale gdzie można kupić słowniczek
principiante pisze:Jakbyś sie frelak uczyła jezyków to byś poczytała ale miło że zaglądasz bo ja tu podaję fajną muzę taką do posuchanio wpadej tu zawsze na kawa , tortynsztika jaki i posuchać muzyki
uprzejmie dziękuję z zaproszenia skorzystam ale gdzie można kupić słowniczek
Pewnie na necie są ale czasem i słownik nie pomoże bo na Śląsku zależy od jego regionu inaczej się dane słowo pisze i wymawia ale my dajemy i tak rady podam przykład po Polsku gęsi ja piszę gynsi a 10 km ode mnie gadają gasi