Pogoda w naszym regionie

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Pogoda w naszym regionie

Post autor: malgorzatas »

Poznań dzisiaj caly dzień zaplakany :( pada z malymi przerwami..ale jest ciepło..pozdrawiam przy popołudniowej kawie ;)
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: aqula »

Ranek piękny i słoneczny.. po 16 zaczął padać deszcz i tak pada cały czas ... Niby jest 16 stopni, ale odczuwalna jest troszkę niższa ...
Niebo płacze nad tymi co jutro zaczynają zmagania w nowym roku szkolnym :lol: :lol: :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Ładnie było i się skończyło :( -gdzieś tam w oddali słychać grzmoty ,niebo zasłonięte chmurami i tylko czekać aż spadnie deszczyk :(
Ale ? i takie dni są potrzebne.
Spokojnego popołudnia i wieczorku życzę :kwiat:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

aqula pisze:Ranek piękny i słoneczny.. po 16 zaczął padać deszcz i tak pada cały czas ... Niby jest 16 stopni, ale odczuwalna jest troszkę niższa ...
Niebo płacze nad tymi co jutro zaczynają zmagania w nowym roku szkolnym :lol: :lol: :lol:
Oj ! Jak ładnie że pomyślałaś o rozpoczynających rok szkolny :lol: :lol: :lol: :lol: dziękuję -wolałabym jeszcze co najmniej miesiąc ładnej bezdeszczowej pogody.Dzieci w takich dniach są wyjątkowo ruchliwe i głośne. ;)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

W Białymstoku nadal piękna pogoda. Zaliczyłam i spacer i grzybobranie w naszych pięknych lasach :D
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Stokrotko ;) Ja osobiście w takie dni jestem bardziej senna i bez życia :) No, ale dzieciaki to dzieciaki :P
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

aqula pisze:Stokrotko ;) Ja osobiście w takie dni jestem bardziej senna i bez życia :) No, ale dzieciaki to dzieciaki :P
Dzieci są jak barometry - zanim zacznie padać ,one zaczynają się już wiercić i krzyczeć --to znaczy? ..... że nadchodzą deszczowe chwile.
A jeszcze gorzej gdy za oknem wieje-wtedy już są nakręcone na maxa.W naszym rejonie,( gdy w górach jest halny) dzieci "rozrabiają" na swój sposób tak na dwa dni wcześniej.To zaobserwowałam ( i nie tylko ja) od wielu lat.Coś w tym jest.
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

stokrotka pisze:http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pog ... 4,1,0.html
Może nie będzie tak źle 8-)
Pierwsza dekada zapowiada się w miarę ok ;) a później ..później będzie co ma być :) jesień ...
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

A na Ziemi Łódzkiej dzisiaj pogodowa niespodzianka :o wbrew pesymistycznym zapowiedziom, że ma padać cały dzień i że będzie zimno, pogoda okazała się bardzo łaskawa i dzień kończy się przepięknym zachodem słońca, którego nie brakowało przez calutki dzionek :serce:
... był to prawdziwie letni, słoneczny i ciepły dzień :kwiat: ... oby takie prognozy naszych synoptyków nigdy się nie sprawdzały i czekały nas takie miłe, pogodowe niespodzianki ;) :lol: :lol: Pozdrawiam... cieplutko ;)
ODPOWIEDZ