kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2012 18:44

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: halinka03 »

Witaj Iwcia Twoje słowa są dla mnie pocieszeniem może mi też tak się uda że wkrótce dostanę to upragnione skierowanie .... chciałabym chociaż wiedzieć dokąd mnie wyślą :) to czekanie jest okropne ;) pozdrawiam jutro znów się odezwę pa
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Krysiu jak tam Twoje oczekiwanie zaglądasz codziennie do przeglądarki też się denerwujesz że trafisz na zimowy sezon ? mnie też powiedzieli że listopad i co my biedne zrobimy musimy zaakceptować wszystko co nam zaproponują trudno ............ może nie będzie tak źle mój numer już się przybliżył jest 2300 a Twój ? pozdrawiam :)
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

halinka03 pisze:Krysiu jak tam Twoje oczekiwanie zaglądasz codziennie do przeglądarki też się denerwujesz że trafisz na zimowy sezon ? mnie też powiedzieli że listopad i co my biedne zrobimy musimy zaakceptować wszystko co nam zaproponują trudno ............ może nie będzie tak źle mój numer już się przybliżył jest 2300 a Twój ? pozdrawiam :)
Halinko codziennie zaglądam do przeglądarki bo jestem bardzo niecierpliwa ;) mój nr.na dzień dzisiejszy to 4221 posuwa się teraz bardzo powoli, dziś ubyło tylko 8 osób a ubywało nawet po 300 specjalnie tak robią by do zimy dociągnąć ;) no trudno jakoś to będzie, pozdrawiam bardzo cieplutko :D
Awatar użytkownika
mirkaj
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 13:47
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: mirkaj »

Ja mam nr 4600 i też się boję zimy . Jestem z łódzkiego :!:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Witajcie numer w przeglądarce wczoraj to 782 i nadal cisza...:)
ela-ela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2011 13:30
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: ela-ela »

Atina- napisz kiedy skladalas wniosek, jestem tez z pomorskiego i ciekawa jestem ile czasu sie teraz czeka.Pozdrawiam i zycze szybkiego skierowania do dobrego sanatorium :D
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

ela-ela...wniosek składałam 23 sierpnia 2011czas oczekiwania około 15 m-cy tak pisali....a więc już niecierpliwie czekam skierowanie tym bardziej ,że jestem osobą pracującą (problem z urlopem)tym bardziej często zaglądam do przeglądarki internetowej...prawie jak hobby :D pozdrawiam
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj ela - ela ja składałam w maju 2011 r wniosek już mi minęło 15 mies oczekiwania a kolejka jeszcze daleka dziś mam numer 2300 dziś zeszły 4 numerki to jakiś rekord ha ha ..... już nie mogę się doczekać a tu tak słabo z tą kolejką zaglądam też codziennie do tej przeglądarki i ............ ;) pozdrawiam piszcie proszę razem łatwiej będzie czekać .... :)
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj Krysiu muszę się pożalić dzisiaj zeszły tylko 4 numerki z mojej kolejki to straszne prawda ....... :( ale cóż dzwoniłam wczoraj i dziś do NFZ ... ale niestety nie mogłam się dodzwonić ciągle zajęte albo chwilowo wyłączone gadało w słuchawce ...... fajnie że tu się odzywają oczekujące dziewczyny każda coś powie czegoś można się dowiedzieć no i razem raźniej prawda ? pozdrawiam do jutra bo pewnie znów coś napiszę ;)
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj Iwcia coś rzadko zaglądasz ? a my tu narzekamy na długie kolejki ..... i to że jesień blisko a wyjazdu nie ma .... ;) pozdrawiam ...
Zablokowany