Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Iwcia Twoje słowa są dla mnie pocieszeniem może mi też tak się uda że wkrótce dostanę to upragnione skierowanie .... chciałabym chociaż wiedzieć dokąd mnie wyślą to czekanie jest okropne pozdrawiam jutro znów się odezwę pa
Krysiu jak tam Twoje oczekiwanie zaglądasz codziennie do przeglądarki też się denerwujesz że trafisz na zimowy sezon ? mnie też powiedzieli że listopad i co my biedne zrobimy musimy zaakceptować wszystko co nam zaproponują trudno ............ może nie będzie tak źle mój numer już się przybliżył jest 2300 a Twój ? pozdrawiam
halinka03 pisze:Krysiu jak tam Twoje oczekiwanie zaglądasz codziennie do przeglądarki też się denerwujesz że trafisz na zimowy sezon ? mnie też powiedzieli że listopad i co my biedne zrobimy musimy zaakceptować wszystko co nam zaproponują trudno ............ może nie będzie tak źle mój numer już się przybliżył jest 2300 a Twój ? pozdrawiam
Halinko codziennie zaglądam do przeglądarki bo jestem bardzo niecierpliwa mój nr.na dzień dzisiejszy to 4221 posuwa się teraz bardzo powoli, dziś ubyło tylko 8 osób a ubywało nawet po 300 specjalnie tak robią by do zimy dociągnąć no trudno jakoś to będzie, pozdrawiam bardzo cieplutko
Atina- napisz kiedy skladalas wniosek, jestem tez z pomorskiego i ciekawa jestem ile czasu sie teraz czeka.Pozdrawiam i zycze szybkiego skierowania do dobrego sanatorium
ela-ela...wniosek składałam 23 sierpnia 2011czas oczekiwania około 15 m-cy tak pisali....a więc już niecierpliwie czekam skierowanie tym bardziej ,że jestem osobą pracującą (problem z urlopem)tym bardziej często zaglądam do przeglądarki internetowej...prawie jak hobby pozdrawiam
Witaj ela - ela ja składałam w maju 2011 r wniosek już mi minęło 15 mies oczekiwania a kolejka jeszcze daleka dziś mam numer 2300 dziś zeszły 4 numerki to jakiś rekord ha ha ..... już nie mogę się doczekać a tu tak słabo z tą kolejką zaglądam też codziennie do tej przeglądarki i ............ pozdrawiam piszcie proszę razem łatwiej będzie czekać ....
Witaj Krysiu muszę się pożalić dzisiaj zeszły tylko 4 numerki z mojej kolejki to straszne prawda ....... ale cóż dzwoniłam wczoraj i dziś do NFZ ... ale niestety nie mogłam się dodzwonić ciągle zajęte albo chwilowo wyłączone gadało w słuchawce ...... fajnie że tu się odzywają oczekujące dziewczyny każda coś powie czegoś można się dowiedzieć no i razem raźniej prawda ? pozdrawiam do jutra bo pewnie znów coś napiszę