Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
anusia153 pisze:Eluniu to pewnie od mnie ,[ obrazek zewnętrzny ] a ciekawe kto mi wcześniej podrzucił
Anusiu chyba byłaś be bo u mnie tylko pokropiło i poszło sobie do tych
może grzeszników sanatoryjnych
a fee niech ich tam trzepie
..oj wypraszam Sobie .
Pomimo ,że bywam dość często a i burza BYŁA STRASZNA -piękne sierpniowe Błyskawice ( niebo GRANATOWE i te Błyski ).
Ja w Busku nie zgrzeszyłem BYŁEM Grzeczny.
Co poświadczyć może kilka Osób
i nadal mży ,że jutro chyba będzie trzeba założyć ..gumowce
[ obrazek zewnętrzny ]
Po nocnych ulewach..ranek tez mokry tylko 15 st w Poznaniu..mam nadzieje że się przejaśni
i dzieci juz pojdą w sloneczku do szkoły..pozdrawiam kazdy regin Polski
A ja robię co mogę
Noc spokojna teraz pochmurno i tez 15 stopni oj w moich czasach to 1 września była jeszcze pełnia lata a tu już jesienią czuć na całego liście lecą normalnie koniec świata ale gorące uściski dla wszystkich co ty zaglądną https://www.youtube.com/watch?v=s6qxSW-CTOI
Wrzesień rozpoczął się smutny i szary
Teraz trzeba tylko liczyć że słoneczko jakże uśmiechnięte, z rejonów Małgosi zechce kilka promyków posłać i do mnie.
Tutaj są wszyscy mili i życzliwi ,więc podzielą się nawet słoneczkiem.Pozdrawiam
Jak tylko wyjdzie podeślę wszędzie dla dzieciaków
niech wszędzie slońce zaświeci
Teraz przestalo padać i jest mglisto i wilgotno..zatem czekam na słońce
Jest pochmurno ale ciepło trzeba mieć nadzieję,że nie będzie padało patrząc za okno pierwszy dzień września nie nastraja optymistycznie Witam wszystkich słonecznie życząc miłego dnia