HANYSY SE TU GODAJOM
Re: HANYSY SE TU GODAJOM
stokrotka pisze:Witaj rybkojak miło że tyle nas się tu zebrało -choć to pora pracy .
No tak Stokroteczko ciacha pyszne a dupka rośniestokrotka pisze:No tak -przede wszystkim witaj Basiu.Nareszcie Ktoś pomyślał że nie tylko tortinsztiki i kawa jest na deserek![]()
![]()
Kiedyś tu próbowałam podpowiedzieć-posłałam baronowi 14 nawet wielki kosz z owocami i innymi witaminkami ale? Nie zauważył tego
albo nie chciał zauważyć .Dlatego nas tu chce utuczyć
![]()
![]()
.Podsuwa kremiki i biszkopciki -super sprawa -ale ?
![]()
Poczętowałam się i ciachem i witaminkami a teraz trzeba słonko udobruchać -bo u nas go nie ma
Ejjjjjjj ! komu rośnie Temu rośniebaron14 pisze:No tak Stokroteczko ciacha pyszne a dupka rośniestokrotka pisze:No tak -przede wszystkim witaj Basiu.Nareszcie Ktoś pomyślał że nie tylko tortinsztiki i kawa jest na deserek![]()
![]()
Kiedyś tu próbowałam podpowiedzieć-posłałam baronowi 14 nawet wielki kosz z owocami i innymi witaminkami ale? Nie zauważył tego
albo nie chciał zauważyć .Dlatego nas tu chce utuczyć
![]()
![]()
.Podsuwa kremiki i biszkopciki -super sprawa -ale ?
![]()
Poczętowałam się i ciachem i witaminkami a teraz trzeba słonko udobruchać -bo u nas go nie ma![]()
-
forumowicz
Nie manie bo taszczę wam jeszczebaron14 pisze: Super 6......... Witaj ale czemu na tyj tacy nima nojlepszyj z witamin tak jak śpiywoł chyba Rosiewicz że nojwiyncyj witaminy majom polskie dziołchytoś ty tam 6...... powinna na wiyrchu siedzieć na tym arbuzie
![]()
[ obrazek zewnętrzny ]
-
forumowicz