Bede przejazdem w Warszawie tez przyjde na naleweczkędziunia60 pisze:Jeszcze naleweczkę z aronii wyciągnę![]()
![]()
Obiadek
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowano: 2 razy
Re: Obiadek
- Princi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 cze 2014 16:28
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 8 razy
to kiedy ta popijawa w stolicy,też się piszęmalgorzatas pisze:Bede przejazdem w Warszawie tez przyjde na naleweczkędziunia60 pisze:Jeszcze naleweczkę z aronii wyciągnę![]()
![]()
![]()
- Princi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 cze 2014 16:28
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 8 razy
czasem to i o księżycówkę do takiej zakąski można się postaraćmalgorzatas pisze:A ja jade na wieś tylko po kiełbaskę,salceson i kaszankę...dziunia60 pisze:A ja niestety tylko jeżdże na wieś na działkę i wtedy też piję mleko od krówki i jajeczka mam od szczęśliwej kurki i warzywka z ogródka bez nawozów sztucznych![]()
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowano: 2 razy
Dam tobie znać...jade za Piaseczno..więc termin uzgodnie z Tobą..dziunia60 pisze:Kiedy Małgosiu, żebym zdążyła przygotować
Czekam na infomalgorzatas pisze:Dam tobie znać...jade za Piaseczno..więc termin uzgodnie z Tobą..dziunia60 pisze:Kiedy Małgosiu, żebym zdążyła przygotować
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
Malgoś ale możesz być tylko z tym Panem , z którym mieszkaszmalgorzatas pisze:Bede przejazdem w Warszawie tez przyjde na naleweczkędziunia60 pisze:Jeszcze naleweczkę z aronii wyciągnę![]()
![]()
![]()
inaczej nie masz wstępu
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
Tylko tam w saunie nie uśnijmalgorzatas pisze:Dam tobie znać...jade za Piaseczno..więc termin uzgodnie z Tobą..dziunia60 pisze:Kiedy Małgosiu, żebym zdążyła przygotować