Czerniawa Zdrój od 22.08
- Czarna75
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 lip 2014 09:41
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Czerniawa Zdrój od 22.08
- Czarna75
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 lip 2014 09:41
Kochana postawię tam pawilon z zapleczem technicznym!!!!nika731207 pisze:To zabierz jeszcze pompkę powiększającą pokój sanatoryjny![]()
![]()
![]()
Czarna75 pisze:Hej!!! Moja lista to już niezła książka a zakupy......wciąż mam wrażenie, że jeszcze czegoś nie mam!!!ancyk85 pisze:No to ostatnie zakupy ostatnie sprawdzanie listy czy wszystko mamy i widzimy sie w PIątekkkk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U Was też to tak działa czy to tylko ja jestem takim beznadziejnym przypadkiem?
Torba już zapakowana w połowie a i tak dalej mam wrażenie ze czegoś mi brak
Pozdrawiam
-
fawn
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 08 lip 2014 17:28
fawn pisze:i proszę, napiszcie jakie jedzenie jest i czy to prawda, jak wcześniej pisali o gimnastyce w małym śmierdzącym basenie, czy juz jest lepiej?
Witam serdecznie
Obecnie przebywam w tym sanatorium. Naprawdę nie jest tak źle a może jest ale ja mam wspaniałe towarzystwo obok siebie i to jest najważniejsze. Co do jedzenia naprawdę to są nie wielkie porcje i niestety większość z nas jeździ do Świeradowa i sobie dokupuje jedzonko. Zabiegi nie są złe jest po prostu ich mało + gimnastyka. Rehabilitanci są na prawdę wspaniali i wykonują swoje obowiązki w 100%.
A basen malutki ale nie śmierdzący czasem z zimną wodą ale da sie przeżyc. Ja nie żałuję ze tu jestem z tymi ludźmi mogłabym co roku tak jeździć.
Pozdrawiam