Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W Białymstoku pochmurno, bez słońca, zimno +10 tylko...Małgosiu zwiastowalaś deszcz na grzyby...a tu ani grzybki, ani.........
Żadnego pożytku z takiej pogody
[quote="Alice"]Nadaję z prawobrzeżnej Warszawy.....słonecznie,bezchmurnie i coraz cieplej [/quote
Po lewej tak samo jak po prawej słonecznie ciepło i przyjemnie Pozdrawiam i życzę udanego dnia
ewasz pisze:Dziewczynki mam prośbę:
Alice - przyślij mi jeden promyczek słoneczka na prawą mą stronę
Dziuniu - Ty na lewą
Moje kosteczki będą zadowolone
Ewasz już kurier jedzie ze słoneczkiem do Ciebie,walizki zapakowane pełne promieni słonecznych