Iwonicz Zdrój od 15.09.2014 r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2014 10:12
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Iwonicz Zdrój od 15.09.2014 r

Post autor: zyrafa48 »

Witaj,
w Bla Bla Car jestem zarejestrowana już od jakiego czasu. Jest propozycja wspólnej podróży z Lublina do Rymanowa Z., ale wyjazd dopiero o godz. 8.40. Chciałam być w Rymanowie o 6, 7 rano żeby mieć większą możliwość "wyboru" pokoju a przede wszystkim możliwość trafienia niepalącej współlokatorki, która na dodatek nie chce telewizora w pokoju. Tak chciałam i chcę, jak wyjdzie zobaczymy.
Napisałaś, że czynnie chodzisz po górach. Może wybrałybyśmy się na całodzienną wyprawę w Bieszczady (to tylko 80 km)? Pozdrawiam cieplutko Bożena
fotka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2014 22:17
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: fotka »

Bożenko, dlaczego telefonicznie nie zarezerwujesz pokoju? Na wybór współlokatorki nie mamy żadnego wpływu, no niestety.
A w Bieszczady - bardzo chętnie, mam nadzieję, ze pogoda dopisze.
Pozdrowienia
Elzbieta
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj,
dzwoniłam już wcześniej do recepcji i usłyszałam, że nie ma rezerwacji pokoi, może dlatego, że jadę z ZUS-u. Ale od czego dar przekonywania, przedstawiłam swoją sytuację i dostałam telefon do osoby decyzyjnej - siostry oddziałowej. Usiłowałam "złapać ją przez tydzień" w końcu udało mi się z nią porozmawiać. Zapewniła mnie, że zrobi tak, że będę zadowolona. Co to znaczy? Chciałam albo jedynkę, albo pokój z osobą niepalącą i bez telewizora. Niby pokój zarezerwowany a jednak nie do końca. Nie lubię takich sytuacji. W każdym razie zrobiłam wszystko co mogłam, no mogę jeszcze przyjechać wcześniej i dopilnować ewentualnie zareagować.
Uważam, że nie można przesadzać bo może być ktoś bardziej potrzebujący niż ja, dlatego nigdy nie kłamię i nie wyolbrzymiam swoich dolegliwości - mówię wprost o co mi chodzi przedstawiając prawdziwe przyczyny mojej prośby.
Prześlę Ci mój nr telefonu na PW. Pozdrowionka i przyjemnego pakowania Bożena.
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

sorry nr tel. wysłałam na mail-a
fotka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2014 22:17
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: fotka »

Bożenko, ja na razie nie pakuje się. Zrobiłam listę a pakowac się będę trochę później. Jutro mam zjazd ze studiów który sama organizuje, więc pełne rece załatwiania.
A potem na spokojnie spakuje się. I tak jak zawsze niby wszystko ma się przydac a potem okazuje się, ze znowu dużo za dużo tych rzeczy.
Ale to tak jest jak się jedzie autem bo bagażnik wszystko pomieści.
Telefon zapisałam, odezwę się jak już będę na miejscu.
:kwiat:
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2015 16:49
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: basiunia1974 »

sarna1 pisze:no niestety ja 16,09 odjeżdzam ale z san Klimat--pozdrawiam
Sarna..i jak było w Klimacie ,,wybierm sie tam własnie ,? ;)
ODPOWIEDZ