Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ewasz pisze:Dziewczynki mam prośbę:
Alice - przyślij mi jeden promyczek słoneczka na prawą mą stronę
Dziuniu - Ty na lewą
Moje kosteczki będą zadowolone
Ewasz już kurier jedzie ze słoneczkiem do Ciebie,walizki zapakowane pełne promieni słonecznych
Dzięki Dziuniu za dobre serduszko
Już się fajnie przejaśnia więc istnieje możliwość, że przesyłka kurierska lada moment do mnie dotrze
jest pięknie,słońce króluje na bezchmurnym niebie jeszcze lato a może już złota polska jesień wszystko jedno najważniejsze że ciepełko Witam i pozdrawiam wszystkich miłego dnia
I u nas słoneczko świeci ..i już nie chce się spać ....chce się żyć bo póki się żyje trzeba być zakochanym tak po uszy ,po szyje Cudownego dnia Wam życzę
Na Mazurach po wczorajszym pięknym letnim dniu zapowiada się dzisiaj powtórka Na bezchmurnym niebie świeci słoneczko od rana, jest cieplutko POZDRAWIAM
Witam pogoda czwartek 4.09 Wielkopolska 20 c po południu 22 c noc 16c
odczówalna 20 wilgotność 64 widoczność 10km punkt rosy 13
wiatr 20 /9 km/h ciśnienie 1025/1mhb żródło Flickr