Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Aga,pisałam wyżej.W lipcu złożyłam po mniej więcej miesiącu kwalifikacja i pismo o czekaniu na ocenę lekarza.Koniec sierpnia jednego dnia lekarz i nadanie numeru,następnego dnia już miałam termin i miejsce leczenia.W moim przypadku dotyczyło to leczenia szpitalnego.Byłam w szoku z powodu tempa,spodziewałam się tak mniej więcej w styczniu,lutym.
Dziękuję Alice. Pytam o weryfikację po 18 miesiącach, jednak z moich obserwacji wynika,że nie od razu po odesłaniu jest przydział, dlatego chciałam wiedzieć jakie są Wasze doświadczenia
Moja mama miała weryfikację pod koniec maja, przydziału nie ma do tej pory
Mój wniosek został przekazany ostatnio do weryfikacji i chciałabym się zorientować, jakiego terminu mogę się spodziewac