Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
principiante pisze:jest pięknie,słońce króluje na bezchmurnym niebie jeszcze lato a może już złota polska jesień wszystko jedno najważniejsze że ciepełko Witam i pozdrawiam wszystkich miłego dnia
Podpisuję się pod tym bo u mnie tak samo. Miłego dnia
Witajcie pogoda w Trójmieście słoneczna aż miło co będzie dalej tego nie wie nikt .
A jak tam na Kujawach pogoda...zaraz po pracy weekend w Ciechocinku nacieszyć oko kwiatami i nie tylko...
w zupełności się z Atiną zgadzam . Dziś dzień wolny ,mam badania lekarskie . Wszystkich starym zwyczajem serdecznie na ten weekend pozdrawiam. Słonecznej pogody i dobrych humorów życzę
Z tego co czytam to chyba cała Polska dziś w słoneczku skąpana,ja również to potwierdzam + 14 stopni,lekki wiaterek i ani jednej chmurki Pozdrawiam wszystkich ,miłego weekendu i wypoczynku
Pogoda to kontynuacja wczorajszej - czyli piękna .Ranki chłodne około 8 stopni . Brak deszczu i grzybków co raz mniej . widać to po ilości u Pań sprzedających przy drodze. Życzę Wszystkim przepięknej pogody tej na dworze i ducha . Miłego i spokojnego dnia