Do czego zobowiązuje przyjęcie zaproszenie na kawę?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Do czego zobowiązuje przyjęcie zaproszenie na kawę?

Post autor: forumowicz »

Niooooooooooo cooooooooooo :lol: ja oczekuję od mężczyzny zachowań męskich a nie ,sępowatych ,wpaść najeść się napić skubnąć za......nie powiem co i wypaść takim mówię WYPAD :!: :evil: Ja mogę grzecznie zasugerować ,że zapłacę te kawę i tak najczęściej zrobi każda kobietka,ale facet ma być facetem ..............może kupić nawet garnuszki nie mam nic przeciwko ..................jak chce z nich potem jeść . :o :lol:
STOP FACETOM SKĄPIDUCHOM :lol: :!:
forumowicz

jest na miejscu bo również jest sponsoring,oczywiście innego rodzaju
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

Max pisze:do Niki,ja oczekuje uśmiechu miłej pani,dużo gadania z jej strony i podziękowania !
Właśnie o to mi chodziło, o jasny przekaz . A co do podziękowań to uważam, że troszkę za mało słychać tego słowa Dziękuję w naszym społeczeństwie, ale to już inna historia.
forumowicz

Kruszyna Ty sknerusie nie obstawisz mi obiadku w biedronce?
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

kruszynka pisze:Niooooooooooo cooooooooooo :lol: ja oczekuję od mężczyzny zachowań męskich a nie ,sępowatych ,wpaść najeść się napić skubnąć za......nie powiem co i wypaść takim mówię WYPAD :!: :evil: Ja mogę grzecznie zasugerować ,że zapłacę te kawę i tak najczęściej zrobi każda kobietka,ale facet ma być facetem ..............może kupić nawet garnuszki nie mam nic przeciwko ..................jak chce z nich potem jeść . :o :lol:
STOP FACETOM SKĄPIDUCHOM :lol: :!:
Garnuszki :?: :o :shock: ..... :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
teresa63
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 31 lip 2014 18:49
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: teresa63 »

Zapros mnie dzis na kawe ;) ku temu jest miejsce i czas - by barwy nabralo zycie blade :o i zeby krol :!:l z pomnika zlazl :!: cieplymi rekoma chce byc ulegla- ustom bliska - ktore szepcza moje imie ;) byc wyjatkowa-nie jak cegla w murze - umow sie na kawe - tylko - badz w mundurze :lol:
forumowicz

Słyszałam kiedys o puszkach pamiętasz? :lol: chyba dobrze za nie płacą na zupki w torebkach z Radomia chińskie wystarczy ;) :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2014 12:53 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
forumowicz

teresa63 pisze:Zapros mnie dzis na kawe ;) ku temu jest miejsce i czas - by barwy nabralo zycie blade :o i zeby krol :!:l z pomnika zlazl :!: cieplymi rekoma chce byc ulegla- ustom bliska - ktore szepcza moje imie ;) byc wyjatkowa-nie jak cegla w murze - umow sie na kawe - tylko - badz w mundurze :lol:
:lol: :lol: :lol: Złota czcionka Teresko :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Alek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 lip 2014 09:30
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Alek »

nika731207 pisze:W społeczności sanatoryjnej jestem stosunkowo młodą osobą i może troszkę inaczej podchodzę do pewnych kwestii. Jeżeli zapraszam kogoś na kawę czy obiad to nie mam problemu z zapłaceniem rachunku, nie oczekuję też że ktoś się zrewanżuje. To mój gest i już. Chciałabym natomiast wiedzieć czego panowie oczekują od pani którą zapraszają?
Witam Nika :kwiat:
Przynajmniej ja oczekuje, że okaże się lojalna i zgodzi się na zaproszenie i nie potraktuje jak jakiegoś namolnego trutnia. Nie oczekuje, aby płaciła za rachunek, jeżeli uznamy że nasza kawusia nam smakowała to dzisiaj płace Ja innym razem Ty, a jak będziesz z koleżanką to i tak większą uwage zwróce na Ciebie tylko bądź poważną i przynajmniej nie opowiadaj o swoich podbojach, tak samo faceci. Zaproszenie na kawe nie odznacza zaproszeniem do czegoś więcej, wszystko zależy od nas samych co zrobimy po jej wypiciu. Po zdegustowaniu jej podziękuje Ci za towarzystwo, odprowadzając Cię do domku, na pożegnanie pocałuje w ręke i policzek, a wtenczas uznasz sama czy warto by było jeszcze się dać zaprosić na kawe bez zobowiązań.
forumowicz

Słoneczko Kochana wiesz ile mogą kosztować dobre garnuszki........... :lol: :lol: majątek .Dobre garnuszki nie są złe :lol: ;) :lol:
ODPOWIEDZ