Do czego zobowiązuje przyjęcie zaproszenie na kawę?
-
forumowicz
Re: Do czego zobowiązuje przyjęcie zaproszenie na kawę?
-
forumowicz
..." e: Do czego zobowiązuje przyjęcie zaproszenie na kawę?Alek pisze:Nikaowszem będe oczekiwał kawałek sera pleśniowego
Kruszynkanie obrażam się ponieważ nie jestem taki i znam to wszystko o czym piszesz, więc uśmiechnij się i powiedz sobie: Ale to już było i nie powróci już więcej. Czytając nie raz Was uśmiech się pojawia, innym razem łzy.
Pozdrawiam i miłego dnia życze Wszystkim
Postprzez Alek » 05 wrz 2014 13:22
Widać, że w grupie siła, a innego mieć za nic nie rozumiejąc człowieka...."
Alku nie bardzo wiem ,o jaka grupe Ci chodzi
Usmiechu mnie akurat nie brakuje
Co nie wróci nie wiem i nic mnie to nie obchodzi
Jestem zdania, że trzeba wyraznie pisać do kogo kieruje się dane słowa czy zwroty ,po prostu i tylko tyle.
Pozdrawiam serdecznie miłego dnia
- Alek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 lip 2014 09:30
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 10
margot pisze:Nika a czym się różni ten sam Pan w pokoju i w kawiarni![]()
W pokoju jest ,,be " a w kawiarni ,,cacy "![]()
Jeśli jest do bani to i tu i tu , a ludzie mają mózgi po to , aby myśleć i jeśli myślą to wtedy kawę można wypić , miło porozmawiać w pokoju u Pana i u Pani ...absolutnie nie widzę w tym nic złego .
Margotek
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Alku po wypiciu można zawsze wyjść na balkon i zapalićAlek pisze:margot pisze:Nika a czym się różni ten sam Pan w pokoju i w kawiarni![]()
W pokoju jest ,,be " a w kawiarni ,,cacy "![]()
Jeśli jest do bani to i tu i tu , a ludzie mają mózgi po to , aby myśleć i jeśli myślą to wtedy kawę można wypić , miło porozmawiać w pokoju u Pana i u Pani ...absolutnie nie widzę w tym nic złego .
Margotekzgadzam się z Tobą i nie oznacza to, że musimy zaraz coś robić po jej wypiciu, jesteśmy dorosłymi ludźmi i wiemy gdzie są granice normalnego rozsądku, nie przekraczając ich.
-
forumowicz
Lubię poznawac nowych ludzi, lubię być w towarzystwie więc z reguły nie odmawiałam. Tyle,że później okazywało się,że panowie często brali wyjście na kawę za randkę
To co dla mnie było zwykłym, miłym koleżenskim spotkaniem dla kogoś juz niekoniecznie, więc teraz milion razy się zastanawiam zanim pójdę.
- Alek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 lip 2014 09:30
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 10
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Aga to jest właśnie to ,o co mi chodzi - myśleć , myśleć i jeszcze raz myśleć zanim się poleci w skowronkach... bo ktoś mnie zaprosiłAgaC pisze:Ja często byłam zapraszana w sanatoriach na kawki, spacerki itp
Lubię poznawac nowych ludzi, lubię być w towarzystwie więc z reguły nie odmawiałam. Tyle,że później okazywało się,że panowie często brali wyjście na kawę za randkę![]()
To co dla mnie było zwykłym, miłym koleżenskim spotkaniem dla kogoś juz niekoniecznie, więc teraz milion razy się zastanawiam zanim pójdę.
-
forumowicz