Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Medi życzę Ci kochana Szczęścia, by każdy dzień przynosił Radość Radości, by uśmiech nie znikał z Twojej twarzy Uśmiechu, by przeganiał zmartwienia Beztroski, by żyć w pomyślności i zdrowiu Pomyślności i Zdrowia, by realizować marzenia Spełnienia marzeń, by odnaleźć Szczęście...
medi pisze:No dobra ....muszę się do czegoś przyznać ....to moje imieniny Wybór imion na dziś mały: Albin, Aleksja, Beata, Eugenia ,Eugeniusz ,Magnus ,Michał ,Uniewit, Zachariasz ,Zachary To sobie proszę wybrać z zestawu jedno
... A swoją drogą jak się można nazywać Uniewit
biedroneczka pisze:Medi życzę Ci kochana Szczęścia, by każdy dzień przynosił Radość Radości, by uśmiech nie znikał z Twojej twarzy Uśmiechu, by przeganiał zmartwienia Beztroski, by żyć w pomyślności i zdrowiu Pomyślności i Zdrowia, by realizować marzenia Spełnienia marzeń, by odnaleźć Szczęście...
margot pisze:Bądź taka jaką jesteś do tej pory
Niech Cię lata nie zmieniają
Niech przyszłość przyniesie Ci
Same niespodzianki
O resztę się nie martw byłaś jesteś i bądź sobą
Wszystkiego Naj…
Lata zmieniają każdego Ja mam nadzieję ,że na starość będę przypominać babcię z filmu "Nocy i dnie "