Miłość, uczucia i seks

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Miłość, uczucia i seks

Post autor: forumowicz »

jak facet zaprasza kobietę na tańce,tylko we dwoje,czy to nie jest zobowiązujące? wg mnie jest
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: dziunia60 »

Nie jestem w temacie od początku bo nie mam czasu czytać ale z ostatnimi wypowiedziami Maxa zupełnie się zgadzam.Nie wyobrażam sobie ,że facet zaprasza mnie na tańce nie mówiąc już o kolacji i bawi się z kimś innym.Ja w takiej sytuacji albo wyszłaby a ponieważ lubię tańczyć znalazłabym sobie towarzystwo do tańca nie koniecznie męskie a panu podziękowałabym za towarzystwo, co nie znaczy że takie zaproszenie jest zobowiązujące na przyszłość.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Max pisze:pisze tak,aby nie było żadnych nieporozumień!
http://youtu.be/KZgrGBNDdcA?list=PL83A164B9E1843759

:P :P :P
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

Max pisze:do Nika! jak sobie wyobrażasz,zapraszam kobietę na tańce, a bawię się z innymi paniami,chyba kobiecie tej było by przykro? a ja mam właśnie takie zasady,przychodzę sam lub z kolega czy grupą,i wtedy jestem człowiekiem wolnym
A mnie nie byłoby przykro, bo niby dlaczego? Chyba tylko wtedy gdyby pan mnie zaprosił i totalnie olał, ale szybko znalazłabym sobie towarzystwo do zabawy. Czy to oznacza, że jak pójdę z jakimś panem na tańce to z nikim innym nie mogę się bawić? Nie rozumiem takiego podejścia do sprawy, nie jestem niczyją własnością i nikogo sobie nie zawłaszczam. Wszystko musi mieć swój umiar. A co z kolacją, czy kawą ? Czy jak przyjmę zaproszenie to mnie to do czegoś zobowiązuje?
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ciebie nie,ale zapraszającego tak.
Awatar użytkownika
teresa63
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 31 lip 2014 18:49
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: teresa63 »

Kto nie chce - kiedy moze :!: ten nie bedzie mogl - kiedy bedzie chcial :!: :!:
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 67 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Suzen »

Max pisze:jak facet zaprasza kobietę na tańce,tylko we dwoje,czy to nie jest zobowiązujące? wg mnie jest
Oczywiście,że jest zobowiązujące.
Zobowiązuje to Mężczyznę do zachowania dobrych manier przy stole,miłej konwersacji,umiejętności tanecznych...i odprowadzenia Kobiety do domu. :)
Awatar użytkownika
teresa63
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 31 lip 2014 18:49
Oddział NFZ: Podlaski

Post autor: teresa63 »

malzenstwo :!: poznali sie - podobali sie - i zakochali sie pobrali sie :serce: dyskutowali, klocili , - zlosliwosci prawili :oops: - oddalali sie - odchodzili- nicosc zaliczyli :idea: trwaja razem mimo wszystko- jak betonowe urwisko :o razem - oddzielnie :arrow: kazdy sobie :idea: tak byc nie mialo - ale tak juz pozostalo :?
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: Lewek »

Najlepszy zwiazek jest wtedy, kiedy partnerzy doceniają podobieństwa i akceptują różnice miedzy sobą :kwiat:
ODPOWIEDZ