ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?

Post autor: Sloneczko »

teresa63 pisze:Najladniej kobietka dojrzala ( wygladala uroczo)- spodniczka plisowana u dolu z falbanka przed kolanka ;) w kropeczki rozowe- do tego bluzka z baskinka i falbankami w kwiatuszki i oczywiscie trzewiki na koturnie sznurowane :? calosc szyku dopelnial bialy kapelusz z kwiatkiem - och jakie rwanie miala :lol: tak sobie mysle ze stroj odgrywa duuuuuza role :!:
Matko kochana :o :shock: juz sobie wyobrażam jak wyglądam w tej spódniczce plisowanej u dołu z falbanką przed kolanka w kropeczki różowe...... :oops: :oops: :oops: a do tego ...rany :!: :!: jeszcze bluzka z baskinką i falbankami w kwiatuszki .....cholera i trzewiki na koturnie :? :? ....hi hi hi i kapelusz z kwiatkiem....ale bym miała rwanie ....faktycznie :twisted:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

teresa63 pisze:Najladniej kobietka dojrzala ( wygladala uroczo)- spodniczka plisowana u dolu z falbanka przed kolanka ;) w kropeczki rozowe- do tego bluzka z baskinka i falbankami w kwiatuszki i oczywiscie trzewiki na koturnie sznurowane :? calosc szyku dopelnial bialy kapelusz z kwiatkiem - och jakie rwanie miala :lol: tak sobie mysle ze stroj odgrywa duuuuuza role :!:
Może i tak...lecz jak dla mnie koturn odpada -wolę obcasik -kwiatuszki też odpadają -preferuję kolorki stonowane :) spódniczka plisowana -nie dla mnie :lol: długość -tak do kolanek :lol: przecież nóżki trzeba pokazać :lol: różowe kropeczki -łoj ! tez nie mój gust :lol: i wszystko z falbankami --odpada --ależ jestem wybredna co >? :lol: :lol: Mam swój styl jeśli chodzi o ubiór .Po prostu patrzę w lustro i..... jeśli uważam że jest spoko :o wychodzę :lol: :lol: :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Sloneczko pisze:
Matko kochana :o :shock: juz sobie wyobrażam jak wyglądam w tej spódniczce plisowanej u dołu z falbanką przed kolanka w kropeczki różowe...... :oops: :oops: :oops: a do tego ...rany :!: :!: jeszcze bluzka z baskinką i falbankami w kwiatuszki .....cholera i trzewiki na koturnie :? :? ....hi hi hi i kapelusz z kwiatkiem....ale bym miała rwanie ....faktycznie :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no właśnie tak !!!!! wtedy jest branie że hej ! a on? szwetka ,beretka i spodnie w kratkę :roll:
Awatar użytkownika
teresa63
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 31 lip 2014 18:49
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: teresa63 »

Tak tak kazdy ma swoj styl ;) to kobietka tez ze swoim stylem przyjechala :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

teresa63 pisze:Tak tak kazdy ma swoj styl ;) to kobietka tez ze swoim stylem przyjechala :lol:
Sorry nie chciałam nikogo obrazić -sądziłam że to tak humorystycznie opisane -bo ten kwiatek to wszystko dopełnił > :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

stokrotka pisze:
teresa63 pisze:Tak tak kazdy ma swoj styl ;) to kobietka tez ze swoim stylem przyjechala :lol:
Sorry nie chciałam nikogo obrazić -sądziłam że to tak humorystycznie opisane -bo ten kwiatek to wszystko dopełnił > :kwiat:
Eeee tam Stokrotko :kwiat: ...a kogo obraziłaś???? Nie rozumiem :o
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Ja akurat jestem przed wyjazdem ...ale do sanatorium a nie na branie :shock: ...
...przyznam szczerze , że to dosyć ,,płytkie " określenie , ale jeśli pewnej grupie ...odpowiada taka terminologia to nie mam nic przeciw :P
Miłego Wieczoru :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Matusko.... o czym wy mówicie?????? Margot :kwiat: jakie płytkie powiedzenie???? :shock: :shock:
No cóż człowiek nie światowy tak ma , że nic nie wie :D
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

margot ! Nie wierzę ,by któraś z nas tu pisząca, realnie podchodziła do tematu "branie", po prostu trochę żartem pisane i tyle.Każda z nas jedzie przede wszystkim zrehabilitować swoją chorą cześć ciała.A jako dodatek to lekka rozrywka .Nie koniecznie łączona z tanim podrywem. :|
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Sloneczko pisze:Matusko.... o czym wy mówicie?????? Margot :kwiat: jakie płytkie powiedzenie???? :shock: :shock:
No cóż człowiek nie światowy tak ma , że nic nie wie :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ