urok osobisty,co to jest?
-
forumowicz
urok osobisty,co to jest?
Zamknięte
Słysząc lub wypowiadając te słowa, mało kiedy się zastanawiamy czym faktycznie jest urok osobisty? Pojęcia tego nie można jednoznacznie określić słowami, a dotychczas nikt nie wymyślił żadnej jednoznacznej definicji. Chyba najbardziej ogólnie możemy powiedzieć ze jest to coś, co człowiek ma w sobie i czym przyciąga niczym magnes do siebie płeć przeciwną. Generalnie urok osobisty to te cechy naszego charakteru, wyglądu, stylu bycia oraz zachowania się, dzięki którym możemy uwodzić i przyciągać, nęcić i kokietować inną płeć. Nie każdy człowiek ma zawsze odpowiedni urok osobisty. Występuje on w nas tylko wtedy, kiedy jesteśmy pewni siebie i wiemy, czego chcemy od życia, czego od niego wymagamy i czego oczekujemy praktycznie w zamian za nic lub też niewiele dając samemu. Piękno i urok osobisty mają ze sobą wiele wspólnego. Powie o tym każda kobieta i każdy mężczyzna. Wszyscy na ogół twierdzą, że urok osobisty ma jednak większe znaczenie u kobiet. Mówi się nawet, że kobiety dzięki swojemu urokowi osobistemu mogą załatwić wiele spraw. Panuje przekonanie, że to właśnie urok osobisty kobiety ułatwia im znacząco życie nie tylko osobiste i uczuciowe, ale i to w bardzo dużej mierze życie zawodowe, że jest właśnie jednym z ważniejszych elementów istotnych w przypadku robienia kariery przez panie ... Co Ty o tym myślisz, jakie są Twoje doświadczenia w tym zakresie ?
-
forumowicz
Re: urok osobisty,co to jest?
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Aga to jest już nas dwieagalew pisze:Urok osobisty, to coś co posiadam![]()
![]()
![]()
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Czekamy na kolejne osoby z urokiem osobistymmargot pisze:Aga to jest już nas dwieagalew pisze:Urok osobisty, to coś co posiadam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Ich towarzystwo nam odpowiada, czujemy sie przy nich dobrze i miło. Są to typowo ludzie bardzo spokojni, nieagresywni, ułozeni i przede wszystkim pewni siebie.
Ludzie , którzy umieją poszanować cudzą osobowość.
Uroku osobistego nie nalezy mylić z urodą.
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Nie dwie tylko trzy...nie bylo mnie i zaraz dwie..trzy koleżankomargot pisze:Aga to jest już nas dwieagalew pisze:Urok osobisty, to coś co posiadam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- kociu
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 24 sty 2013 18:51
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 0
ja nie wiem czy go mam