Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sloneczko pisze:Potęga pewności siebie....urok osobisty ma człowiek radosny posiadajacy takt i umiar we wszystkim, wiedzę, oczytanie ..... Urok osobisty posiadają ludzie z którymi lubimy przebywać.
Ich towarzystwo nam odpowiada, czujemy sie przy nich dobrze i miło. Są to typowo ludzie bardzo spokojni, nieagresywni, ułożeni i przede wszystkim pewni siebie.
Ludzie , którzy umieją poszanować cudzą osobowość.
Uroku osobistego nie nalezy mylić z urodą.
To co ma począć taki człowiek ze wsi jak Ja? Nie oczytany,ledwo co od pługa oderwany,ale doprany
No co,tylko sanatorium mu zostało
Losmiel ...ja mam nosa.......kręcisz , kręcisz ....pachnie mi tu wielką inteligencją a to tez jest rodzaj uroku osobistego ...troszke mi tu śmierdzi tym brakiem spokoju ale.....wytrzyma sie ....ogólnie
eluunia pisze:Losku a nie pomyślałeś że hektary dodają uroku
o dotacjach już nie wspomnę
Losmi- tak sobie przypomnialam ze tez mam po ojcowiznie hektary a jak by tak polaczyc - to nie zla farma by byla ty w biale wykrochmalonej koszuli a ja z grempliny sukni przemusl to bo wiecej takiej okazji nie doczekasz
eluunia pisze:Losku a nie pomyślałeś że hektary dodają uroku
o dotacjach już nie wspomnę
Losmi- tak sobie przypomnialam ze tez mam po ojcowiznie hektary a jak by tak polaczyc - to nie zla farma by byla ty w biale wykrochmalonej koszuli a ja z grempliny sukni przemusl to bo wiecej takiej okazji nie doczekasz
A może by Ci kaczeńców narwać w białej koszulince brodzac w wodzie po pas