kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
meteo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2012 18:06

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: meteo »

Ja dostałem na dzień dobry 85000 i jeszcze na dzień dzisiejszy mam 37000 czy w ogóle pojadę? Raczej nie zmieszczę się w 18 m-cach.
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

Witam was dziewczyny :D moja kolejka dzisiaj znów popędziła ubyło aż 5 osób ;) Ale dość żartów . ....z tego wychodzi ze pojadę w styczniu, minie dokładnie dwa lata mego oczekiwania,nie jestem z tego terminu zadowolona :shock: no ale zobaczymy jak dalej się to wszystko potoczy,pozdrawiam wszystkich z tego forum :D
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

:) witajcie koleżanki u mnie dziś 480 i cisza nadal....czekamy na wrzesień,na pewno przydzielą mi jakieś sanatorium oby był to duży obiekt, jesienią i zimą to zdecydowanie lepiej jest z kim pogadać... :)
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2012 18:44

Post autor: halinka03 »

Atina Twój wpis mnie zaskakuje że masz numer 480 i cisza wszyscy mówią że jak jest koło 1000 to mają już swoje skierowania a tu nie zawsze się to sprawdza jak widać to jest powód do smutku bo jeszcze tyle przede mną ciągle mam nadzieję że już wkrótce ujrzę swoje skierowanie ..................... ale wszyscy mi mówią że to będzie jednak listopad niestety :( pozdrawiam Cię ....
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

witam,was dziś 31 sierpnia mam 22.306 śląski nfz czy ktoś :) ma podobny numer :?: pozdrowienia dla forumowiczów. :)
meteo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2012 18:06

Post autor: meteo »

Yoko91 pisze:witam,was dziś 31 sierpnia mam 22.306 śląski nfz czy ktoś :) ma podobny numer :?: pozdrowienia dla forumowiczów. :)
Witam. Ja też mam śląski nfz i bedę miał tyle za 15000 ;) pozdrawiam serdecznie
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

meteo, na to wygląda że mamy przed sobą jeszcze trochę czekania :)pozdrowienia
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

halinka03 pisze:Witam Was dziewczyny dziś jest ostatni dzień sierpnia i mój numer to 1900 niestety ale przez miesiąc zeszło tylko 1400 a do tej pory było miesięcznie 2.5 tys widocznie czym bliżej tym wolniej :shock: no cóż pozostaje cierpliwie czekać -- pozdrawiam ;)
witam Cię halinko03 wiesz mój znajomy dostał skierowanie do sanatorium z numerem 3150 .....wiec ty tez możesz w każdej chwili dostać skierowanie :) i może załapiesz się na pażdziernik czego Ci życzę, i nie załamuj się ja jestem w gorszej sytuacji bo mam większy numer,pozdrawiam :)
marika
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:13
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: marika »

meteo mamy takie same numerki w kolejce,razem czeka się podono lepiej pozdrawiam Ciebie i wszystkich czekających ;)
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2012 18:44

Post autor: halinka03 »

Witaj Krysiu Twój znajomy pewnie się ucieszył z takim numerem dostać skierowanie to się nazywa mieć szczęscie ja już nie liczę na żaden wcześniejszy wyjazd skoro mi powiedzieli że w listopadzie to pewnie taj będzie a w końcu mój numer jest jeszcze daleki 1900 to niby dużo i niby nie ..... zobaczymy gdyby kolejka szła normalnie pewnie bym była blisko ale kolejka się wlecze ................ dzięki Krysiu za wsparcie a z jakiego funduszu jesteś ? niby w Wielkopolsce nie jest źle a jednak ...... jutro poniedziałek i znów o 15 godz będę zaglądać do przeglądarki ....pewnie nie tylko ja ..... pozdrawiam gorąco ..........
Zablokowany