Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Fanklub Lądka-Zdrój dla kuracjuszy (i nie tylko) zainteresowanych i zauroczonych tą okolicą. Lądek i okolice, sanatoria, co warto zobaczyć, ciekawostki.
ewasz pisze:
Jacky a próbowałeś przejść przez fontannę i być suchym
Widziałam takich co próbowali, jeden przeszedł na sucho a drugi był caluśki mokry
Ubaw był do same pachy
nie próbowalem - bo prawie cały czas padały deszcze ...
ale znalazłem na tablicy ogłoszeniowej w Jubilacie ...
prawie, że współlokator Jubilata...
aczkolwiek jeszcze nie kuracjusz ...
codziennie dokarmiany ...
wygrzewajacy się przy murku okalającym podjazd samochodowy do Jubilata ...
a i prawdziwa tęcza nad Wojtusiem wpadła mi w sobotę do oka...
...
przez chwilę zastanawiałem się czy to przypadkiem Stolyczanie nie przywieźli swojej ynstalacji z placu Zbawiciela ...
ale nie, ani straży pożarnej, ani miejskiej ani halabardników z policji nie dostrzegłem...
ewasz pisze:
Jacky a próbowałeś przejść przez fontannę i być suchym
Widziałam takich co próbowali, jeden przeszedł na sucho a drugi był caluśki mokry
Ubaw był do same pachy
nie próbowalem - bo prawie cały czas padały deszcze ...
ale znalazłem na tablicy ogłoszeniowej w Jubilacie ...
prawie, że współlokator Jubilata...
aczkolwiek jeszcze nie kuracjusz ...
codziennie dokarmiany ...
wygrzewajacy się przy murku okalającym podjazd samochodowy do Jubilata ...
Koty w Lądku - zaskoczyło mnie to i nie tylko mnie. Taka ilość i to różnej maści w jednym małym miasteczku chyba nie ma sobie równych. Na każdym kroku spotyka siE tam koty i prawie w każdym oknie na parapecie wyleguje się kot albo dwa. Ogromna ilość
Gorkaa podaję tylko bezpośrednie
Wrocław Lądek Zdrój 11.40,13.4o,19.40
Lądek Zdrój Wrocław 6.35,9.33,13.00,16.15
Podróż trwa około 2 godzin.2.20
Te na zielono to tylko robocze dni.
Witaj jacky6 Te rzeźby widziałam na froncie Wojciecha nad oknami nad głównym wejściem , nawet cyknięte mam fotki . Również podobne występują we wnętrzu pijalni w Wojciechu nad drzwiami np.do kawiarenki.[ obrazek zewnętrzny ]