Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
A może tak pojechać do Szczawna Zdroju?.Dobry dojazd,pociag,autobusy ,dobra droga z Wrocławia.
Jak wszędzie w uzdrowiskach,mozna sobie potańczyć a i byc może ,odpocząć.
Polecam!
PS.Tak się zastanawiam,czy te kropeczki w poście poniżej coś oznaczają,czy to oznaka niesmiałości i niezdecydowania ?
WITAM
Dolnoślązacy chyba nie mogą narzekać na brak dobrych obiektów - miejsc do wypoczynku tylko pozazdrościć
a w Szczawnie na początku października pamiętam było jak w bajce - piękne latarnie i olbrzymie płatki śniegu - ale byłam tylko 2 dni służbowo .......i wracałam kilkakrotnie jak była taka możliwość -PIĘKNA BAJKOWA MIEJSCOWOŚĆ
Pozdrawiam
Przeczytałam ten post i mam jedno na myśli,,PRZERZECZYN ZDRÓJ" najmniejsze sanatorium w kraju. Polecam gorąco bo właśnie nie tak dawno z niego wróciłam. Jeszcze odwołuję się do wspomnień. Wzięłam sobie namiary bo planuje w niedługim czasie wyskoczyć tam prywatnie. Jest dobra baza zabiegowa- to ważne,jest basen dla mnie niezbędny, co prawda do knajpki musiałam pojechać ale to tak dla kaprysu bo pobawiliśmy się przy bufecie na stołówce, oczywiście był grajek i parkiet. Kawiarnia w remoncie. Atmosferę tworzą ludzie więc ja miałam to szczęście, że trafiłam na ludzi pełnych optymizmu, energii i niezakompleksionych. No zadecydowała pora roku lato , romantyczne wieczory , opalanie w słońcu na łące wyprawy na śliwki itp. Wokół cisza ,spokój, klimat wiejskiej sielanki a centralnie osada trzech Domów Zdrojowych i rozbawieni kuracjusze. Wiele by pisać ale pacjentem opiekują się należycie a po zabiegach po południu trakuyja nas jak dorosłych odpowiedzialnych ludzi i jak się bawimy do 24/00 to nikt nikogo nie ściga i nie pogania. Bawcie się aby zdrowia starczył!! Ale się rozpisałam jestem świadoma, że już tak samo się może nie zadziać ale warto jeszcze raz tam wyskoczyć. Pozdrawiam Kasia .
Kasiu64 W mniejszości są pozytywne opisy przez kuracjuszy miejsc sanatoryjnego leczenia.
A Ty tu z taką lekkością przywołujesz chwile spędzone w Przerzeczynie Zdroju . I jak tam nie pojechać ?!
Ciekawe czy są jeszcze śliwki ? Potrzebuję około 50kg odmiany "węgierka" .
Pozdrawiam.