SANATORIUM..DO..ODPOCZYNKU

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
SzalonyWojtek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 wrz 2012 14:00
Oddział NFZ: Dolnośląski

SANATORIUM..DO..ODPOCZYNKU

Post autor: SzalonyWojtek »

Witam..serdecznie
Jakie..proponujecie..Sanatorium..za..prywatne..pieniadze...w..Woj..Dln.nie..daleko..od..Wroclawia..
Chcilbym..sobie..odpoczac...no..i..moze..ciut.ciut..zabawic-wieczorki..taneczne,
a..moze..ktos..w.najblizszym..czasie..planuje..prywatny...wyjazd?
pozdr
Wojtek
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Re: SANATORIUM..DO..ODPOCZYNKU

Post autor: Narewka »

A może tak pojechać do Szczawna Zdroju?.Dobry dojazd,pociag,autobusy ,dobra droga z Wrocławia.
Jak wszędzie w uzdrowiskach,mozna sobie potańczyć a i byc może ,odpocząć.
Polecam!

PS.Tak się zastanawiam,czy te kropeczki w poście poniżej coś oznaczają,czy to oznaka niesmiałości i niezdecydowania ? :) :)
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Post autor: Narewka »

Nie ponizej,bo teraz jest powyżej. :oops:
SzalonyWojtek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 wrz 2012 14:00
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: SzalonyWojtek »

Narewka..jestes..w..bledzie...zadna.nesmialosc...nie..zdecydowanie....
tylko..brak..SPACJI..na..klawiaturze
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

WITAM
Dolnoślązacy chyba nie mogą narzekać na brak dobrych obiektów - miejsc do wypoczynku :) tylko pozazdrościć
a w Szczawnie na początku października pamiętam było jak w bajce - piękne latarnie i olbrzymie płatki śniegu - ale byłam tylko 2 dni służbowo .......i wracałam kilkakrotnie jak była taka możliwość -PIĘKNA BAJKOWA MIEJSCOWOŚĆ
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

.............bardzo dobre jedzonko w knajpce ...albo pod wieżą ...albo pod zegarem - nie pamiętam , ale to jest przy samym deptaku............
anianna
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 31 sie 2012 11:52

Post autor: anianna »

SzalonyWojtek pisze:Witam..serdecznie
Jakie..proponujecie..Sanatorium..za..prywatne..pieniadze...w..Woj..Dln.nie..daleko..od..Wroclawia..
Chcilbym..sobie..odpoczac...no..i..moze..ciut.ciut..zabawic-wieczorki..taneczne,
a..moze..ktos..w.najblizszym..czasie..planuje..prywatny...wyjazd?
pozdr
Wojtek
Witam
Polecam Ustroń, byłam w tamtym roku, było rewelacyjnie, wybieram się ponownie we wrześniu. Pozdrawiam Ania
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: mercedes »

a ja polecam Swieradow zdroj mnostwo lokali z tancami co wieczor w innej - pozdrawiam
kasia64
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 19 cze 2012 17:00

Post autor: kasia64 »

Przeczytałam ten post i mam jedno na myśli,,PRZERZECZYN ZDRÓJ" najmniejsze sanatorium w kraju. Polecam gorąco bo właśnie nie tak dawno z niego wróciłam. Jeszcze odwołuję się do wspomnień. Wzięłam sobie namiary bo planuje w niedługim czasie wyskoczyć tam prywatnie. Jest dobra baza zabiegowa- to ważne,jest basen dla mnie niezbędny, co prawda do knajpki musiałam pojechać ale to tak dla kaprysu bo pobawiliśmy się przy bufecie na stołówce, oczywiście był grajek i parkiet. Kawiarnia w remoncie. Atmosferę tworzą ludzie więc ja miałam to szczęście, że trafiłam na ludzi pełnych optymizmu, energii i niezakompleksionych. No zadecydowała pora roku lato , romantyczne wieczory , opalanie w słońcu na łące wyprawy na śliwki itp. Wokół cisza ,spokój, klimat wiejskiej sielanki a centralnie osada trzech Domów Zdrojowych i rozbawieni kuracjusze. Wiele by pisać ale pacjentem opiekują się należycie a po zabiegach po południu trakuyja nas jak dorosłych odpowiedzialnych ludzi i jak się bawimy do 24/00 to nikt nikogo nie ściga i nie pogania. Bawcie się aby zdrowia starczył!! Ale się rozpisałam jestem świadoma, że już tak samo się może nie zadziać ale warto jeszcze raz tam wyskoczyć. Pozdrawiam Kasia . :P
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Kasiu64 W mniejszości są pozytywne opisy przez kuracjuszy miejsc sanatoryjnego leczenia.
A Ty tu z taką lekkością przywołujesz chwile spędzone w Przerzeczynie Zdroju . I jak tam nie pojechać ?!
Ciekawe czy są jeszcze śliwki ? Potrzebuję około 50kg odmiany "węgierka" :).
Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ