Obiadek

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 8 razy

Re: Obiadek

Post autor: Princi »

no nie :!: :?: gdzie żarełko :?: walka z myszą wyczerpała moje śniadaniowe zapasy :lol: :lol:
dobrze,że coś tam w garach się pichciło,bo przyszło by paść z głodu pod szafką :lol: dziś barszcz czerwony i krokiety z mięskiem ;)
Ludziska :!: gotujcie na zapas,bo car P. już kurek przykręcił :roll:
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Po sniadaniu, ani sladu...... :( Obiadu tez nikt nie gotuje? :shock: :shock: A ja wpadłam do domu z pracy bez śniadania, głodniusieńka....Funkcjonuję dzisiaj tylko na kawie.....Pozdrawiam wszystkich :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

u mnie dziś bitki wołowe, kasza gryczana i buraczki :)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

A dziś żyje milością i meczem naszych siatkarzy...dla żołądka duże obciążenie :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00

Post autor: basiat »

w zasadzie może to i dobrze, ze nie załapałam się dziś na jedzonko.......Jutro będę mogła odważniej stanąć na wagę :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

basiat pisze:w zasadzie może to i dobrze, ze nie załapałam się dziś na jedzonko.......Jutro będę mogła odważniej stanąć na wagę :lol: :lol: :lol:
Basiu :kwiat: tyle tego jest że zapewne zostalo...fakt dzis rano jak nigdy zjawil sie Max...agunia3....i ewasz.. :o :o :o
ale oni tylko na kawę ;)
Awatar użytkownika
teresa63
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 31 lip 2014 18:49
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: teresa63 »

Witam przemile SN :kwiat: JA to nawet na kawie nie bylam a i obiadu nie skosztowalam :( a co tam - sama sobie uwarze ;) albo glodem przymre :( tylko sie martwie o moje oponki- zeby sie nie zmniejszyly :lol:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

teresa63 pisze:Witam przemile SN :kwiat: JA to nawet na kawie nie bylam a i obiadu nie skosztowalam :( a co tam - sama sobie uwarze ;) albo glodem przymre :( tylko sie martwie o moje oponki- zeby sie nie zmniejszyly :lol:
Witaj teresa :kwiat: no wlasnie ciebie tez nie bylo.. :?: :?: zapraszam na jutro..mamy koniec tygodnia ostatnie śniadanie ;)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

malgorzatas pisze:
basiat pisze:w zasadzie może to i dobrze, ze nie załapałam się dziś na jedzonko.......Jutro będę mogła odważniej stanąć na wagę :lol: :lol: :lol:
Basiu :kwiat: tyle tego jest że zapewne zostalo...fakt dzis rano jak nigdy zjawil sie Max...agunia3....i ewasz.. :o :o :o
ale oni tylko na kawę ;)
Małgoś, skubnęłam sobie bułeczkę i kanapeczkę, na głodniaka to nie funkcjonuję :lol: :lol:
Awatar użytkownika
teresa63
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 31 lip 2014 18:49
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: teresa63 »

malgorzatas pisze:
teresa63 pisze:Witam przemile SN :kwiat: JA to nawet na kawie nie bylam a i obiadu nie skosztowalam :( a co tam - sama sobie uwarze ;) albo glodem przymre :( tylko sie martwie o moje oponki- zeby sie nie zmniejszyly :lol:
Witaj teresa :kwiat: no wlasnie ciebie tez nie bylo.. :?: :?: zapraszam na jutro..mamy koniec tygodnia ostatnie śniadanie ;)
DZIekuje - napewno bede o 6-ej 07- chyba ze bede miala przepiekny- prawdziwy sen ;) - to troche pozniej-ok :?:
ODPOWIEDZ