Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
no nie gdzie żarełko walka z myszą wyczerpała moje śniadaniowe zapasy
dobrze,że coś tam w garach się pichciło,bo przyszło by paść z głodu pod szafką dziś barszcz czerwony i krokiety z mięskiem
Ludziska gotujcie na zapas,bo car P. już kurek przykręcił
Po sniadaniu, ani sladu...... Obiadu tez nikt nie gotuje? A ja wpadłam do domu z pracy bez śniadania, głodniusieńka....Funkcjonuję dzisiaj tylko na kawie.....Pozdrawiam wszystkich
Witam przemile SN JA to nawet na kawie nie bylam a i obiadu nie skosztowalam a co tam - sama sobie uwarze albo glodem przymre tylko sie martwie o moje oponki- zeby sie nie zmniejszyly
teresa63 pisze:Witam przemile SN JA to nawet na kawie nie bylam a i obiadu nie skosztowalam a co tam - sama sobie uwarze albo glodem przymre tylko sie martwie o moje oponki- zeby sie nie zmniejszyly
Witaj teresa no wlasnie ciebie tez nie bylo.. zapraszam na jutro..mamy koniec tygodnia ostatnie śniadanie
teresa63 pisze:Witam przemile SN JA to nawet na kawie nie bylam a i obiadu nie skosztowalam a co tam - sama sobie uwarze albo glodem przymre tylko sie martwie o moje oponki- zeby sie nie zmniejszyly
Witaj teresa no wlasnie ciebie tez nie bylo.. zapraszam na jutro..mamy koniec tygodnia ostatnie śniadanie
DZIekuje - napewno bede o 6-ej 07- chyba ze bede miala przepiekny- prawdziwy sen - to troche pozniej-ok