kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: Krystyna60 »

Witam wszystkich czekających ;) halinko03 ja jestem z nfz Śląskiego u nas to się czeka dwa lata lub coś koło tego, jak wiesz to mi tez zaproponowali licząc od listopada aż do stycznia :!: :?: ze nawet w styczniu mogę pojechać, minie wtedy mi równe dwa lata .....a kiedy pojadę to zagadka :shock: pozdrawiam i czekam na wiadomość z naszego funduszu :D
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Witajcie dziewczyny.....no w końcu jest Inowrocław" Kujawianka"przełom października na listopad :D cieszę się z tego miejsca.Pozdrawiam :)
meteo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2012 18:06

Post autor: meteo »

marika pisze:meteo mamy takie same numerki w kolejce,razem czeka się podono lepiej pozdrawiam Ciebie i wszystkich czekających ;)
Hej. Może okaże sie że razem do jednego sanatorium pojedziemy. ;)
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: iwcia »

Witaj Atina :D Wreszcie sie doczekałaś :D ,jeszcze prawie dwa miesiace masz do rozpoczęcia turnusu, ale najważniejsze to już wiedzieć kiedy i gdzie. Niech teraz czas szybciutko dla Ciebie płynie do wyjazdu.Zyczę udanego wypoczynku, napisz po powrocie o wrażeniach.Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
zuzazg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 lip 2011 19:32
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: zuzazg »

Witaj Atina! W zeszłym roku ty złożyłaś wniosek do sanatorium i czekałaś w kolejce, a ja dostałam sanatorium w Szczawnie. Czas szybko mija i ja ponownie oczekuję na sanatorium. Wniosek złożyłam w pierwszej połowie czerwca 2012 i otrzymałam potwierdzenie z NFZ z numerem 19500( czas oczekiwania 13-15 miesięcy). Obecnie już trochę dalej-zeszło 2500 numerów . Liczę na sierpień-wrzesień 2013r i lepsze od poprzedniego sanatorium. Pozdrawiam wszystkich , Zuza (jestem z pomorskiego).
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj Zuzag ..tak pamiętam jak oczekiwałaś :) teraz ja wyjeżdżam do Inowrocławia :D.Mam nadzieję że będzie dobra baza zabiegowa a i park zdrojowy piękny choć może październik to już nie to samo co lipiec,ale ja zawsze umiem dostrzec dobre strony.Pozdrawiam
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2012 18:44

Post autor: halinka03 »

Witam dziewczyny u mnie kolejka bardzo powoli się posuwa dziś mam numer 1730 to jeszcze trochę potrwa pewnie Atina już szczęśliwa dostała Inowrocław nie wiem czy masz daleko czy blisko do tego Inowrocławia ja też bardzo bym chciała bliżej domu Inowrocław albo Ciechocinek bo nad morze w Listopadzie to średnia przyjemność ...... jak dzwoniłam do NFZ ... to mi kazała pisać pismo ale już chyba mi się nie opłaca ..... zdam się na szczęście ........... pozdrawiam wszystkich zagladających ..
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2012 18:44

Post autor: halinka03 »

Witam wszystkich i przepraszam że to znowu ja już miałam nie pisać bo najwięcej narzekam ale muszę dziś powiedzieć że u mnie nie zszedł żaden numer ................................ to dopiero NUMER prawda ? pozdrawiam ...
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

halinka 03...spokojnie u mnie też tak bywało a tu już przydział jest :)
meteo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2012 18:06

Post autor: meteo »

Cześć wszystkim oczekującym na przydział. Ja po roku czasu mam już 36214. A zaczynałem od 85000. Mam nadzieje, że na wiosnę otrzymam przydział. Czekam na sanatorium od kręgosłupa. Pozdrawiam wszystkich :D
Zablokowany