Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ewasz pisze:Reniu54 Ty słonko jeszcze czekasz
To jaki masz teraz numer
Pozdrawiam
oj czekam jeszcze czekam chciałam ze zwrotów pojechać ale niestety pani mnie poinformowała że musi upłynąć 18 miesięcy od złożenia wniosku a ja mam dopiero 7 miesiecy wniosek złożony to nic że 18 miesięcy minęło od ostatniego pobytu pobytu
Oj Nadal cieniutko , cieniutko Tempo żółwie a może ślimacze Nadal średnia ubywania numerków tak około 2500 na miesiąc A tu jeszcze na liczniku 84000.......
a kandydatów na kuracjuszy i kuracjuszki przybywa - coraz więcej będzie przechodzić w stan spoczynku zawodowego ...
to jest bomba z opóźnionym zapłonem...
Witam wszystich oczekujących. Umnie jescze pozostało 56590 do wyjazdu czyli by wypadało listopad 2015 .Ale panie z NFZtu powiedziały ze na poczatku 2015 mogę dopiero starać się ze zwrotów także nie omieszkam spróbować coś wyrwać na przełomie wiosennym.