Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ja byłam 4 lata temu,ośrodek był świeżo po remoncie,wszystko nowe.pokoje w większości 2 osobowe,na miejscu stołówka,jedzenie nie było rewelacyjne,zabiegów na miejscu nie ma żadnych,rozrzucone w kilku miejscach, ale bardzo blisko po drugiej stronie ulicy.Borowina w jednym,zabiegi wodne w drugim, a basen i zabiegi prądowe w szpitalu uzdrowiskowym.Ja byłam w maju ale pogoda była okropna więc wyjechałam chora.Jest gdzie potańczyć energetyk,modrzew dwie kawiarnie w parku zdrojowym i tam są też fajfy,,,mieliśmy ogniska, wycieczki.ogólnie ujmę to tak było to dla mnie jak do tej pory najlepsze sanatorium /byłam 4 razy/ i najmilej je wspominam.Życzę dobrej pogody,cudownych współtowarzyszy.Pozdrawiam.