Inowrocław "Kujawianka"

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 161 razy
Podziękowano: 76 razy

Inowrocław "Kujawianka"

Post autor: Atina »

Proszę o informacje na temat tego sanatorium osoby które były w tym roku w Kujawiance :)
Awatar użytkownika
magaziata
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sie 2011 10:10
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Inowrocław "Kujawianka"

Post autor: magaziata »

Ja byłam 4 lata temu,ośrodek był świeżo po remoncie,wszystko nowe.pokoje w większości 2 osobowe,na miejscu stołówka,jedzenie nie było rewelacyjne,zabiegów na miejscu nie ma żadnych,rozrzucone w kilku miejscach, ale bardzo blisko po drugiej stronie ulicy.Borowina w jednym,zabiegi wodne w drugim, a basen i zabiegi prądowe w szpitalu uzdrowiskowym.Ja byłam w maju ale pogoda była okropna więc wyjechałam chora.Jest gdzie potańczyć energetyk,modrzew dwie kawiarnie w parku zdrojowym i tam są też fajfy,,,mieliśmy ogniska, wycieczki.ogólnie ujmę to tak było to dla mnie jak do tej pory najlepsze sanatorium /byłam 4 razy/ i najmilej je wspominam.Życzę dobrej pogody,cudownych współtowarzyszy.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 161 razy
Podziękowano: 76 razy

Re: Inowrocław "Kujawianka"

Post autor: Atina »

magaziata dziękuję za informację :D
ODPOWIEDZ