Inowrocław-Energetyk 6.09-27.09.2012

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ewakacz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lis 2011 12:48

Inowrocław-Energetyk 6.09-27.09.2012

Post autor: ewakacz »

Witam! Wyjeżdżam do tego sanatorium w/w podany m terminie. Jeżeli są osoby mogące udzielić bliższych informacji na temat tego obiektu będę wdzięczna. Wiem że są różne opinie i oczekiwania ale każda będzie dla mnie pomocna. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
irenae
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2012 22:01
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękowano: 3 razy

Re: Inowrocław-Energetyk 6.09-27.09.2012

Post autor: irenae »

WITAJ !!!!

Mój mąż przebywał w tym sanatorium w ubiegłym roku w marcu.
Napisze kilka słów na temat warunków w tym sanatorium, jest to duży obiekt który w tym czasie był w trakcie remontu (myśle że do tej pory remont zakończono), pokoje 2 osobowe z łaźenkami, czajnikiem w niektórych były nawet lodówki, telewizorem (odpłatnie). Obsługa dość miła, jedzenie też dość dobre jak na sanatorium. Zabiegi wszystkie na miejscu. Wycieczki organizowane do Toruń, GNIEZNO, Licheń, Kruszwica.

Wieczorki taneczne codziennie (do 24.oo)w kawiarni MARMUROWA na dole w Energetyku,
W razie kolejnych pytań proszę o mail.
Życzę miłego pobytu i wypoczynku :) :) :) IE.
ewakacz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 lis 2011 12:48

Re: Inowrocław-Energetyk 6.09-27.09.2012

Post autor: ewakacz »

Bardzo dziękuję za odzew. To co pani mi napisała mówi wszystko tzn. na taką wiadomość czekałam i miałam nadzieje że będzie pozytywna. Dla mnie najważniejsze to baza zabiegowa i warunki socjalne. Teraz mogę jechać spokojnie. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.
ODPOWIEDZ