Goczałkowice Śląskie LIMBA

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jagus
Na forum od: 23 sie 2012 17:51

Goczałkowice Śląskie LIMBA

Post autor: Jagus »

Dostałam skierowanie do sanatorium Limba w Goczałkowicach.Jadę tam pod koniec września 2012.Jest to mój pierwszy wyjazd do sanatorium.
Bardzo proszę o opinie i wskazówki od osób które tam były.Z góry bardzo dziękuję.
Awatar użytkownika
graszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2012 11:23

Re: Goczałkowice Śląskie LIMBA

Post autor: graszka »

Witaj,
Nie wiem czy zbyt wiele Ci pomogę....ale może choć trochę przybliżę jak jest w Goczałkowicach. Ja byłam w Magnoli więc tylko na temat tego obiektu mogę się wypowiedzieć. Powiem krótko był OK. Na zabiegi i posiłki trzeba dochodzić więc w okresie letnim nie ma z tym problemu. Nawet jest fajnie pospacerować troszkę. Za to baza zabiegowa jest bardzo dobra. Jest basen, kriokomora i wiele innych zabiegów z których można skorzystać. Goczałkowice to totalna "pipidówka", ale za to jest cisza , spokój i można fajnie odpocząć.Jest kilka lokali gdzie wieczorem można miło spędzić czas. W pobliżu jest Pszczyna, Żywiec no i oczywiście Bielsko.
Jagus
Na forum od: 23 sie 2012 17:51

Re: Goczałkowice Śląskie LIMBA

Post autor: Jagus »

Dziękuje za informacje.Już myślałam że tam nikt nie jeździ. :) Dobrze że baza zabiegowa jest dobra a to najważniejsze reszta jest juz mniej ważna,
ODPOWIEDZ