kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: Selene »

Witaj mateo :)

Z jakiego NFZ masz przydział?

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj Halinko 03 :)

W we wtorek i środę zadzwoń po nr 061 850 61 38 lub 850 61 89 powinny być zwroty z końca września i październik.
Może "ustrzelisz" Cieplice i pojedziemy razem :D

meteo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2012 18:06

Post autor: meteo »

Selene pisze:Witaj mateo :)

Z jakiego NFZ masz przydział?

Z śląskiego . A Ty z jakiego? I jaki masz nr w kolejce. Jakim tempem się to u Wasz przesuwa. Pozdrawiam :)
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

pozdrawiam wszystkich oczekujących w kolejce mam 21.154 :( pojadę na wiosnę , no chyba że kolejka przyspieszy :D :D :D
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

meteo pisze:Cześć wszystkim oczekującym na przydział. Ja po roku czasu mam już 36214. A zaczynałem od 85000. Mam nadzieje, że na wiosnę otrzymam przydział. Czekam na sanatorium od kręgosłupa. Pozdrawiam wszystkich :D
witaj meteo: ja tez jestem ze śląskiego,i mi tez z początku ładnie numerki schodziły aż do weryfikacji to jest ...... półtora roku po złożeniu wniosku. od tamtej chwili numerki schodzą bardzo powolutku,10 osób lub mniej dziennie,pani z NFZ poinformowała mnie ze u nas czeka się około dwóch lat, mnie minie dwa lata w styczniu i podejrzewam ze pojadę w grudniu lub właśnie w styczniu :!: :?: ale nie załamuj się może do tego czasu coś zmieni się na lepsze ;) mi też napisali ze przewidywany termin wyjazdu 18 miesięcy,a ten czas minoł w lipcu a ja dalej czekam i nie wiem jeszcze ile to potrwa,pozdrawiam :)
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2012 18:44

Post autor: halinka03 »

Witam wszystkich oczekujących chcę tylko powiedzieć że dziś moja kolejka trochę ruszyła do przodu mój numer to 1500 .... od razu lżej na duszy ... mam nadzieję że we wrześniu dostanę swoje skierowanie ..... pozdrawiam i życzę cierpliwości oczekującym ...... czekam już 16 mies ............
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Droga Krystyno już dawno nie chwaliłaś się swoim numerem z kolejki czy nadal kolejka przesuwa się powolutku czy ruszyła bardziej tak jak moja ? napisz proszę ..... pozdrawiam ..
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

Witam Cię halinko03 mój numer w przeglądarce to 3320 i posuwa się bardzo wolno :roll: dziś ubyło aż 10 osób :!: więc ja liczę na wyjazd najwcześniej na grudzień.Ale czekam cierpliwie bo tyle mi pozostało.dzwoniłam dziś o zwroty ale niestety podwójnych nie było, pozdrawiam Cię serdecznie i życzę byś dostała na pazdziernik skierowanie.
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam wszystkich oczekujących chociaż przez ostatni czas jakoś nikt nie zaglądał :( szkoda ..... chciałam tylko powiedzieć że trochę się u mnie ruszyło dziś mam numer 1380 jak widać coraz bliżej do mojej mety - pozdrawiam ...
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Witam Was dziewczyny ja już swój przydział mam ,ale od czasu do czasu zaglądam i patrzę jak te wsze "numerki" schodzą.Ja jestem z pomorskiego funduszu czekałam co do dnia 14 m-cy .. . wybieram się do Inowrocławia z czego bardzo się cieszę :D
Zablokowany