Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
sztani -nie ważne że to nie góry-ważne że dostałeś,teraz tylko oby do maja
Tak to jest z ZUS -em najpierw nerwówa -potem dostajesz miejscowość rzut beretem od miejsca zamieszkania.Ze mną tak było z NFZ- jechałam do Ustronia gdzie mogę być co niedzielę--tak blisko mam.
Najważniejsze że jedziesz-pozdro !
no to się ciesz Stasiu ...
mogłeś dostać gorzej ...
gdzie ...
nadal czekamy na ranking santoryjny...
ale czuję nosem - chyba tego nawet nasz Imć Admin nie wykaże, iż w ogonie ciągną się takie kurorty jak Goczałkowice ...
...
PS - a kaj będziesz parkować bicykla ?
oby Ci jak innemu kuracjuszowi nie odstawili na cegiełki i kółka odkręcili ...
...
3m się zdrowotnie ...
Sztani, ja bym nie posiadała się ze szczęścia gdybym dostała Stegnę. Jestem tam dwa razy w roku i zawsze cudownie odpoczywam. Ale cóż....... ja mam zakichany Osieczek. Z całego serca gratuluję i żczę miłej i skutecznej kuracji...