CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Re: CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!
- teresa63
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 31 lip 2014 18:49
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 4
Tak czasami mozna i trzebajan19557 pisze:Wielki szacun dla takiej samooceny tylko zastanawiam się jak jest możliwe pogodzenie tych wszystkich cech charakteru.teresa63 pisze:Jaka jestem![]()
jestem wredna dla chamskich![]()
mila dla znajomych![]()
upierdliwa dla przyjaciol![]()
kochajaca dla najwazniejszych![]()
i dowcipna dla wszystkich![]()
-
forumowicz
podzieliłbym na 2 grupy
1.kobiety fajne,wesołe,świetnie znajdujące się w towarzystwie,super koleżanki,znające się na żartach,ich celem wyjazdów, jest odpoczynek,świetna zabawa,brawo miłe panie!
2.kobiety które wyjeżdżają w zasadzie to nie wiem po co,liczą jedynie,że to one będą najważniejsze,tylko wokół nich wszystko się będzie toczyć,jeżeli im się nie poświęca czasu,to obrażają się na wszystkich,cały czas przed wyjazdu,w czasie pobytu i po,dzwonią po koleżankach,plotkują,tworzą konflikty,robią zdjęcia/potem pokazują w necie i innym osobom/,są zawistne,zazdrosne
apel do tych drugich,dziewczyny opamiętajcie się! nikt takich osób nie lubi,przyjedzie czas,że przez te plotki,opisy na pw,przez telefon,i w realu,po prostu stracicie wszystko,znajomi się od Was poodwracają,przez Was wszelkie spotkania forumowe nie maja sensu.nie obrażajcie się na mnie,ale taki wniosek wysnułem po kilku spotkaniach,niestety wartościowi ludzie nie chcą spotkań,i znajomości na forum i poza.
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Lubię poznawać w realu osoby, które poznałam na forum...i cieszę się jak te znajomości kontynuuję