Szpital uzdrowiskowy EXCELSIOR w Iwoniczu

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Grzegorz Wójtowicz
Na forum od: 11 paź 2011 21:10

Szpital uzdrowiskowy EXCELSIOR w Iwoniczu

Post autor: Grzegorz Wójtowicz »

Witam, wybieram się do Iwonicza 13.wrzesnia mam być w Szpitalu uzdrowiskowym Excelsior, czy ktoś tam był ? Jakie tam są warunki , co mam zabrać ?
Dzięki pozdrawiam.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Re: Szpital uzdrowiskowy EXCELSIOR w Iwoniczu

Post autor: dzi »

Byłem w EXcelsiorze pięć i dwa lata temu w zimie. Bardzo dobre warunki do leczenia. Wszystko oprócz basenu
na miejscu. Gdy byłem to budynek i kolejne piętra były remontowane.Żeby nie powtarzać proszę wpisz w "szukaj"
Excelsior tam znajdziesz dużo nie tylko przeze mnie opinii udzielanych wcześniej.
Co zabrać - ubiór stosownie do pory roku, dobre buty do chodzenia na długie spacery. Strój na pływalnię, halówki,
strój gimnastyczny - dres, reszta jak na kilku tygodniowy urlop :). O skierowaniu, wypiski ze szpitala z wynikami badań, potwierdzeniem ubezpieczenia i D.O. nie wspominam :).
Gdy po przeczytaniu wszystkich dostępnych już opinii będziesz miał pytania to odpowiemy Ci bez problemu.
Pozdrawiam.
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Re: Szpital uzdrowiskowy EXCELSIOR w Iwoniczu

Post autor: bogjan »

13.09.2012 mam skierowanie do Excelsior Iwonicz.Poruszam się o kulach .Jak by ktoś miał zamiar mnie z Tarnowa podrzucić,byłbym bardzo wdzięczny.Dołoże do paliwa.Jadę tam z 10 raz.Info na maila; [email].pl
ODPOWIEDZ