Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wiem że oficjalny wzór karty jest zatwierdzony , ja też tego nie rozumiem , dlaczego nie wydaja nowych kart .
Podejrzewam że przedłużą ważność kart wydanych przed 1 lipca 2014 .
Zdaję sobie sprawę ,że naruszam regulamin Forum
Jednakże ,aby ukrócić wszelkie nieścisłości dotyczące kart pozwolę sobie na wklejenie linku dotyczącego Nowych regulacji kart Parkingowych
"Stare " karty tracą ważność 01.12.2014 bez względu kiedy były wydane. Ja pierwszy raz stawałam na komisję 13.01.2014 i dostałam ważność karty do 2017 roku, a 22.09.2014 musiałam ponownie stanąć na komisję i się okaże 29.09.2014 czy i na ile dostałam. Nowy dokument na wyrobienie karty dostaje się na miejscu a i nie ma możliwości wysłania ich pocztą, gdyż trzeba złożyć podpis przy pani która będzie odbierała dokumenty. PARANOJA
bozena180 pisze:"Stare " karty tracą ważność 01.12.2014 bez względu kiedy były wydane. Ja pierwszy raz stawałam na komisję 13.01.2014 i dostałam ważność karty do 2017 roku, a 22.09.2014 musiałam ponownie stanąć na komisję i się okaże 29.09.2014 czy i na ile dostałam. Nowy dokument na wyrobienie karty dostaje się na miejscu a i nie ma możliwości wysłania ich pocztą, gdyż trzeba złożyć podpis przy pani która będzie odbierała dokumenty. PARANOJA
Czy mogłabyś
Uściślić
Byłaś na komisji 22-09-2014 -Zrozumiałe
ale piszesz ,że masz złożyć podpis -czy na karcie ?
a co zapłata za wydanie cale 25 złotych ?
i decyzje masz dostać 29-09-2014
może więcej wiadomości przed jutrzejszą ..komisyją
Słyszałem dziś w PR3, że stare karty będą ważne prawdopodobnie co najmniej do marca 2015, a to ze względu właśnie na opóźnienia w wydawaniu nowych kart.
Pozdrawiam