11.09-25.09 Szczawnica Zdrój

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
forumowicz

Re: 11.09-25.09 Szczawnica Zdrój

Post autor: forumowicz »

nika731207 pisze:Małgorzato nie wiem czy wiesz, ale Doda ma iloraz inteligencji 156. IQ przeciętnego człowieka to od 91 do 100. Miłego dnia Ci życzę :kwiat:
Dokładnie 156. Miałem okazje porozmawiać z osobą która zna Dode bardzo dobrze.
Pozory myla ,nawet zmylą tak wielką panią jak małgorzatas :lol:
forumowicz

Biedna Doda, bogu ducha winna, a się jej oberwało :oops: ...i za co :?: ...za intelgencję :?: :shock:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Łośmielu a jak mylą inne pozory to :shock:
Szkoda , że teoria nie idzie w parze z praktyką ;) :P
forumowicz

Co Ty wiesz o kobietach :lol:
forumowicz

małgorzatas załóż okulary, a jak masz za słabe to idź do okulisty i zobacz kto dał plusika losmielowi, a nie besztasz i obrażasz mnie i nie tylko na PW :? A jak jeszcze nie widzisz to Ci podpowiem, sama mu dałaś i mnie też :P Nie wiem i nie chcę wiedzieć co wydarzyło się w Szczawnicy, oprócz tego co napisał MAX. Stanęłam tylko w obronie Dody, a posypałaś gromy na mnie :shock: Zagalopowałaś się kochaniutka, a ja sobie tego nie życzę :evil: Nikt nie będzie mi narzucał tematów do rozmów. Dobierać będę je sobie sama i oceniać ludzi też. Zawiodłam się na Tobie :(
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: medi »

Jak wszystkie forumowe spotkania mają wzbudzać tyle złych emocji to ...ja już nigdy nie zdecyduję się wyjść ze swojej skorupy i spotkać z kimkolwiek z forum :( :( Nawet się nie przyznam przed nikim w Niwie ,że Medi to ja :oops:
forumowicz

Medi ja też :oops: nie byłam nigdy na żadnym spotkaniu, a obrywam i sam nie mogę rozkminić :roll: za co :?: :?
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: medi »

Ja to już boję się nawet wychylić ze swoimi poglądami ,odezwę się źle ,nie odezwę się też będzie źle ,chyba skończę jako cichy obserwator forum :idea: I chyba nawet nie przyznam się jak dostanę przydział do sanatorium :oops: Strasznie to wszystko przykre ,ludzie ja Was proszę nie rozwalajcie nam "piaskownicy" piasku i zabawek wystarczy dla wszystkich :oops: Nie umiecie ze sobą rozmawiać to sobie nie wchodźcie w tematy i tyle
forumowicz

medi pisze:Jak wszystkie forumowe spotkania mają wzbudzać tyle złych emocji to ...ja już nigdy nie zdecyduję się wyjść ze swojej skorupy i spotkać z kimkolwiek z forum :( :( Nawet się nie przyznam przed nikim w Niwie ,że Medi to ja :oops:
Przeca wszyscy poznaja Ciebie z awatarka :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2014 23:32 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
forumowicz

A co tu komu obrywa? :lol:
Jo nic nie widza 8-)
ODPOWIEDZ