Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wiesz że nawet optymista potrzebuje chwili wytchnienia bo ciężar dnia czasem jest trudny do zniesienia .
Niech w oczach Twoich płacz nie gości bo pamiętaj źle człowiek robi gdy życia się boi
Miłego dnia Gaduło
Dzięki przyjacielowi życie jest mocniejsze, pełniejsze, jest w nim więcej piękna, i nieważne, czy jesteście blisko, czy daleko.
Jeśli jesteście blisko, to wspaniale.
A jeśli dzieli was odległość, to i tak często o nim myślisz: zastanawiasz się, co porabia, czytasz listy, piszesz -
dzielisz się życiem i doświadczeniami, służysz, szanujesz, adorujesz i kochasz. Benson Arthur Christopher
Wczoraj spędziłam piękny wieczór z moja Przyjaciółką ... wypiłyśmy buteleczkę wina i naładowałyśmy nasze "akumulatory"
... te nasze spotkania są dla nas bezcenne i nie wyobrażamy sobie życia bez nich ...
biedroneczko ja tak miałam przez 7 dni..wiem jak to jest...to bezcenne mieć kogoś takiego
akumulatory tez naładowałam [ obrazek zewnętrzny ]
Moze zapach kawy ją przywoła
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2014 10:41 przez malgorzatas, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedy znajdziesz prawdziwą przyjaźń, dbaj o nią jak o drogocenny klejnot.
Poleruj ją, poświęcaj swój czas, aby się nią zajmować i ją chronić.
Strzeż jej, ale pozwól, by świeciła własnym blaskiem.
Będzie wtedy błyszczeć coraz bardziej. Mary Swaney