Kołobrzeg

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
alebazi6
Na forum od: 26 wrz 2014 14:51
Oddział NFZ: Podkarpacki

Kołobrzeg

Post autor: alebazi6 »

Witam jadę do sanatorium do Kołobrzegu 05 listopad,ośrodek Niwa.Czy był tam ktoś proszę o info i opinie.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22

Re: Kołobrzeg

Post autor: jan19557 »

Informacji szukaj wklepując w prawym górnym rogu nazwę miejscowości i sanatorium lub w rankingu sanatoriów. Możesz też zadzwonić do Kołobrzegu i dowiesz się u źródła. Powodzenia.
Awatar użytkownika
MaKa1
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 mar 2013 20:06
Oddział NFZ: Opolski

Post autor: MaKa1 »

Witaj alebazi6 ,NIWA to super ośrodek. Byłam tam wiosną.Zadowolenie masz pewne w stu procentach.Życzę udanego pobytu i odezwij się na forum po powrocie :)
MUCZEK62
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: MUCZEK62 »

Jeszcze kilka lat temu NIWA TO BYŁO ''COŚ",teraz takie warunki bytowe i rehabilitacyjne w Kołobrzegu to standard,jest kilkanaście na wyższym poziomie(a jest ok.60-ciu).Powiększenie stołówki nie poszło w parze z wyżywieniem,kaszanka,kaszanka,kaszanka(monotonia).Prywatnie byłem ostatni raz,z'' przydziału''głupio odmawiać.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Niestety jeżeli chodzi o wyżywienie to masz absolutną rację .Rozmawiałam ze znajomym który był tam niedawno i dowiedziałam się od niego że się pogorszyło ( a ja myślałam że już gorzej być nie może ) . :shock: :shock: :shock: Ale Muczek ...jest jeszcze coś takiego jak sentyment ;) :lol: :lol: Dla mnie Niwa zawsze będzie najlepsza ,a jak ktoś powie że to dlatego że nie mam wyboru to ...przyznam mu rację :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ