CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Re: CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!

Post autor: ulanie »

Wow Panowie, brawo za odwagę :!: myślę, że takie kobiety stanęły na waszej drodze i stąd te niesmaczne dowcipy... jeśli to można tak nazwać...
forumowicz

Post autor: forumowicz »

do AgaC,tyle wnosi co wiekszość wpisów tutaj na forum!
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 67 razy

Post autor: Suzen »

Każda Kobieta lubi dostawać prezenty,upominki ,kwiaty jako dowody sympatii, pamięci ,szacunku,Miłości. :)
forumowicz

Ulanie, rzeczywiście bijmy brawo za stwierdzenia, że trzeba szanować leniwe kobiety za to , że mają cycki :shock:
Ręce opadają z majtkami :?
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Post autor: baron14 »

Witam powiem tak wszystko się pochrzaniło gdy kobietom się zamarzyło że zostaną facetami , zachciało wam się równouprawnienia ale nie równości . Równouprawnienie w kobiecym mniemaniu jest wtedy gdy kobieta tylko jest a facet robi za nią wszystko :D . Piszecie o prezentach a czy choć jedna z was od tak by sprawić przyjemność swemu facetowi kupiłyście coś bez okazji :?: :?: :?: , albo będąc w sklepie pomyślałyście mój facet lubi piwo kupie mu od tak , no proszę łapki w górę czy choć jedna z was tak choć raz zrobiła :?: :?: oj nie widzę żadnej :( :( . Dlatego nim zaczniecie nas krytykować i oceniać najpierw stańcie się znów kobietami nie tylko z wyglądu
forumowicz

Mnie się nic nie pochrzanilo i nie chcę żeby faceci cokolwiek za mnie robili :shock:
A komuś kogo kocham staram się robić przyjemności, to wydaje mi się normą. Przykro mi, że masz nieudany związek, Baronie.
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Jestem Kobietą. Mogę wszystko. :lol: :lol: :roll: ;)
forumowicz

Baron Baron kolego co ma jeden przypadek do reszty? A wiesz jestem w związku duzo lat i kupują mężowi wszystko i piwo i zapraszam do wypicia wódeczki i walczę o Jego zycie już od 4 lat .Nie uogolniajcie panowie i niech Wam się nie marzą kobiety drepczące za Wami w chustach.To nie ten rejon świata.A jestem niezależną ,tak wsiadam w auto ,pociąg etc i jadę z koleżankami na wypad i mój mężuś mnie podwozi do tego srodka lokomocji :D
Teraz byłam na spotkaniu i był mój mąż i nie tylko . :) I tańczył cudnie z dziewczynami a ja nie ,bo mi sie nie chciało i było super .Obtańczył nawet 30 letnia nasza koleżankę .I tak ma być.
By zwiazek był "normalny" nie ma mowy o poniżaniu i ubezwłasnowolnieniu czy to kobiety czy mężczyzny.

:kwiat:
forumowicz

Aha, jeszcze jedno. Nikt tu nie krytykował mężczyzn. To Wy napisaliście"mundrosci" na nasz temat, którym się zdecydowanie sprzeciwiam
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Panowie ;) Bo zostaniecie na koniec sami w towarzystwie własnego ego .Bo nie ma wokół Was nikogo równie" mądrego " ;)
ODPOWIEDZ