CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!
-
forumowicz
Re: CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!
Ale chcesz powiedzieć, że Twoje i Barona posty były pisane z humorem? Hmm....
Ciekawe, doprawdy
Powiem Ci jedno- ja lubię kobiety i tu się chyba różnimy. I nie ukrywam, że trochę Wam współczuję .
Witaj tu nie chodzi o lubienie czy nie lubienie kobiet ale o to kim się stałyście w ostatnich czasach , ale najgorsze jest to że nie dostrzegacie tego . Tak na marginesie to ja lubię kobiety ale te normalne a nie walnięte a tych właśnie jest niestety zdecydowana większośćAgaC pisze:Jurku, jestem wyluzowana jak mało kto, na prawdę
Ale chcesz powiedzieć, że Twoje i Barona posty były pisane z humorem? Hmm....
Ciekawe, doprawdy![]()
Powiem Ci jedno- ja lubię kobiety i tu się chyba różnimy. I nie ukrywam, że trochę Wam współczuję .
Tylko dlaczego ja jestem z metra cięta
Zgadza się ale częściej kobietki wychodzą wam kolce a tego nawet facet w trumnie nie wytrzymasztani pisze:Dylemat wielu kobiet; być różą czy kolcem?![]()
NN
Znam odmianę bezkolcową
-
forumowicz
Czytam tu, że kobiety są leniwe, tylko patrzą jak się pozbyć swoich dzieci, oczekują prezentów, same nic z siebie nie dają a faceci powinni je szanować za to, że mają cycki
A ja ponoć nie mam poczucia humoru
No nie mogę
Ojjjjjjj ręce opadają i wszystkie członki a prosiłem czytać ze zrozumieniemAgaC pisze:Baronie, ale kto wylewa kubly pomyj na mężczyzn? ?![]()
Czytam tu, że kobiety są leniwe, tylko patrzą jak się pozbyć swoich dzieci, oczekują prezentów, same nic z siebie nie dają a faceci powinni je szanować za to, że mają cycki![]()
A ja ponoć nie mam poczucia humoru
No nie mogę