CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Re: CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!

Post autor: baron14 »

Oj będzie ciężko trudny przypadek ale próbować trzeba dobrze że mamy anielską cierpliwość ;) ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Baronie, umiem czytać ze zrozumieniem, nie mam z tym problemu. Czy jednak widzisz tu narzekajace na swoich chłopaków/narzeczonych/mężów?
forumowicz

Tak, mamy inne poczucie humoru. Zdecydowanie.
forumowicz

[ obrazek zewnętrzny ] :D :lol:

Miłego dnia kochani panowie :) :serce: :serce:
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

AgaC pisze:Baronie, umiem czytać ze zrozumieniem, nie mam z tym problemu. Czy jednak widzisz tu narzekajace na swoich chłopaków/narzeczonych/mężów?
Hmmmm o NAJWYŻSZY daj siłę i cierpliwość ;) tu niema waszych facetów ale są w realu i właśnie o tym realnym świecie piszemy cały czas że macie czasem pomyśleć o tych waszych realnych facetach a nie tylko o sobie . Prościej się nie da przynajmniej ja nie potrafię :( :(
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Kochani nie ma co kopii kruszyć ani na tym , ani na innym temacie.....Zauważcie, że większość z nas pisze to, co nam w tej chwili nasze serce dyktuje. Jak się sparzymy na czymś lub na kimś, to wszystko jest "be". Jak mamy motyle w brzuchu, w pracy jest w porządku, dostaliśmy sanatorium w dobrym miejscu, nikt nas nie zawiódł, to wszystko jest " cacy".
A wystarczy na wszystko spojrzeć czasem "innym okiem" :D :D Pozdrawiam wszystkich. Miłej niedzieli :kwiat: :kwiat:
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

basiat pisze:Kochani nie ma co kopii kruszyć ani na tym , ani na innym temacie.....Zauważcie, że większość z nas pisze to, co nam w tej chwili nasze serce dyktuje. Jak się sparzymy na czymś lub na kimś, to wszystko jest "be". Jak mamy motyle w brzuchu, w pracy jest w porządku, dostaliśmy sanatorium w dobrym miejscu, nikt nas nie zawiódł, to wszystko jest " cacy".
A wystarczy na wszystko spojrzeć czasem "innym okiem" :D :D Pozdrawiam wszystkich. Miłej niedzieli :kwiat: :kwiat:
Basiat jak chodzi o mnie to nie piszę tego ani w złości ani z żalem ale piszę co myślę i co widzę w realu , na marginesie w sanatorium było super wyjazd bardzo udany :D
forumowicz

Ja tez piszę o REALNYCH mężczyznach. Ci których znam nie mają takich spostrzeżeń, ponieważ mają fajne REALNE kobiety. Prościej się nie da :evil:
Ale każdy ma takiego partnera jakiego sobie wybrał 8-)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

AgaC pisze:Ja tez piszę o REALNYCH mężczyznach. Ci których znam nie mają takich spostrzeżeń, ponieważ mają fajne REALNE kobiety. Prościej się nie da :evil:
Ale każdy ma takiego partnera jakiego sobie wybrał 8-)
:o :o :o Tak oczywiście sami święci .Aga ludzie się zmieniają z biegiem lat ,życie ich zmienia i niekoniecznie to jest wina partnera że wybrał sobie kogoś takiego na wspólne życie . Nie mówiąc już o tym ,że wyboru dokonywaliśmy jako ludzie bardzo młodzi z różowymi okularami na nosie :P A życie ...weryfikuje poglądy .Wiem jak się nie podoba życie we dwoje zawsze można odejść ,tylko ...gdzie ,co z dziećmi ...wspólne lata wiążą .Czasami da się wypracować kompromis ,można żyć obok siebie ale nie ze sobą jeśli rozumiesz o czym piszę ....Jesteś strasznie bezkompromisowa ,nie ma takich kobiet jak w dowcipach :?: :o Mogę Cię zapewnić ,że sama osobiście znam kilka zołz :evil: :evil: :evil:
forumowicz

Jeszcze jedno- czytałam tu nie raz wiele wypowiedzi dotyczących pogardy dla kobiet. Tego że są leniwe, nachalne, nie potrafią podziękować za kawę (!), że się nie szanują, bzykają w autach pod sanatoriami, że służą do robienia loda itp itd.
Pomijam poziom panów, którzy takie teksty głoszą, jednak przeraża mnie to, że inne kobiety puszczają te teksty mimo uszu i jeszcze usprawiedliwiaja takich" dzentelmenow"
No masakra :twisted:
ODPOWIEDZ