CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!

Post autor: forumowicz »

Ale rzeczywiście- w sanatorium spotkałam i alkoholików i brudasow;)
I fajne, zadbane laski wpatrzone w owych panów, którym nie przeszkadzały teksty i zachowania pełne pogardy.
No ale co kto lubi
8-)
forumowicz

Basiu, ale mnie śmieszą ŻARTY dotyczące obu płci! ! Na prawdę. Tyle, że jak odebrać słowa, że większość kobiet jest "walnietych" ???
Poważnie Was to śmieszy ?? :shock:
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Masz rację Aga, dyskusja na temat obu płci nie polega na dowalaniu sobie. Dyskutować trzeba umieć, a nie z braku odpowiednich argumentów łapać się "płytkich" uogólnień....pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

A ja w sanatorium widziałam "babska" bardzo chętne na flirty które panowie jednak omijali szerokim łukiem :P Owocowało to obrabianie tyłka każdej kobiecie która była adorowana ;) A po powrocie do domu odsądzające od czci i wiary każdą inną kobietę w sanatorium :P :lol: :lol:
Zajmujmy się własnym życiem AgaC,masz udane życie ciesz się nim i nie wtrącaj się w cudze to moja dewiza ...
A swoją drogą ,gorzkie to spostrzeżenie ,ale ludzie którzy często bywają na forach społecznościowych lub grają w gry internetowe przeważnie nie mają zbyt udanego życia w realu :roll:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

basiat pisze:Masz rację Aga, dyskusja na temat obu płci nie polega na dowalaniu sobie. Dyskutować trzeba umieć, a nie z braku odpowiednich argumentów łapać się "płytkich" uogólnień....pozdrawiam :kwiat:
Basiat jakie uogólnienia :?: To są żarty ,dowcipy ,nie zawsze wysokich lotów ale ...tylko żarty :evil:
forumowicz

No ale nic, idę samolubnie pojeździć na rowerze; ) Później mam znajomych na obiedzie. Zwyczajnych, normalnych ludzi :) Na szczęście ani leni, ani wykorzystywaczy, ani alkoholików ani brudasow ;))
Chyba mam szczęście do znajomych ;)
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 8 razy

Post autor: Princi »

rany ale jadu w niektórych postach :? jak głośno czytam to u mnie na wsi muchy padają :lol: :lol: :lol:
ludziska nie znacie się na żartach :?: dystansu odrobinkę ;) 8-)
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Medi, w Twoim wykonaniu, są to zapewne żarty. Poznałam Ciebie tutaj jako bardzo dowcipną i zabawną kobitkę. Nie raz ubawiłam się , łącznie z wycieraniem monitora :lol: :lol: I niech tak zostanie. Ja wypowiadam się niestety o mężczyznach, którzy wszystkie kobiety chcą wrzucić do jednego kotła. O takie uogolnienia mi chodziło. Ja w żadnym wypadku nie czuję sie taka, jak opisuje baron czy jurek, dlatego zabrałam głos w dyskusji. pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 8 razy

Post autor: Princi »

Basiat :kwiat: ja też się taka nie czuję i mnie i Ciebie i wielu,wielu innych kobiet w tym "kotle" nie ma ;)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Będąc w towarzystwie powiedziałam coś na temat bardzo udanego pobytu w sanatorium .Jedna pani zaczęła się dopytywać gdzie byłam i że ona jak była młoda to też była w Lądku i że na ten Lądek wtedy mówili "P*****lądek Zdrój" bo wszystkie baby (oczywiście wyłączając ją )ganiały jak wściekłe za facetami ;) :P :P Od tej pory owa pani nie jeździ do sanatorium ,żeby nikt nie wątpił w jej moralność :evil: :evil: Pani ma kasę na to by polecieć sobie na Teneryfę ,a jak ją najdzie ochotę nawet na Alaskę, a nie tak jak ja korzystać z dobrodziejstwa bezpłatnego pobytu w sanatorium i w związku z tym może przy moim mężu opowiadać jak to się prowadziły kuracjuszki :evil: :evil: :evil: To jest to Twoje czarno-białe widzenie świata :cry:
ODPOWIEDZ