Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzięki Małgosia, to będzie moja druga Ja też zostawiam naszą ławeczkę Dziś mam gości, muszę sie troszkę przygotować i jeszcze obowiązki związane z pracą mnie czekają...niestety. Musze sie zbierac pa
Basiu wrociłam z Memorialu Gołasia i Agaty Mróz..który odbywa sie w Murowanej Goślinie blisko Poznania mialam przyjemność spotkać po kilku latach naszych siatkarzy ktorzy 40 lat temu walczyli o zloto w Montrealu teraz usiadłam na ławeczce i poczytam sobie książkę.
Tak basiu 40 lat temu to drużyna Wagnera zdobywala medal ..dzis mialam okazję spotkać syna Pana Wagnera..Męża Pani Agaty Mróz ktory był z ich córeczką..jest tez kilku siatkarzy z tamtego okresu. Teraz czekam na mecz w Poznaniu...ktory będzie w Arenie...zapewne nas tam nie zabraknie
Każdy kto ma ochote ze mną rozmawiać..będzie mi milo
Zaczęłam czytać książkę....PRZEKLĘTE ŁZY SLOŃCA...Aleksandra Rowińskiego
troche mi tu zejdzie
Mam ta książke na wypozyczeniu.To ksiażka pobytu Inkow w Polsce i ukrycia tu części ich legendarnego skarbu
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2014 16:24 przez malgorzatas, łącznie zmieniany 1 raz.