Suzen nie masz powodu aby się obrażać. Za tą kochanieńką przepraszam choć nie widzę w tym nic obraźliwego. Kochanieńki, kochanieńka to zwroty których używał miedzy innymi imć pan Zagłoba. Prawo jest możliwością więc realizuj swoje pasje do woli, popieram cię całym sercem. Bądź szczęśliwa i zadowolona. Rób wszystko co sprawia ci zadowolenie. Osobiście cieszę się bardzo widząc ludzi zadowolonych. To są piękne obrazki z życia ludzi. Nie wszyscy faceci są tacy. U mnie w domu jest pełna współpraca. Wręcz nie mogę pewnych prac w domu wykonywać choć niekiedy bym chciał coś zrobić. Może w tym jest coś z przysłowia" jak sobie pościelisz tak się wyśpisz". Nie czepiam się też każdego zdania, to zwykła konwersacja nie mająca większego znaczenia. Jeszcze raz przepraszam jeśli poczułaś się czymś urażona. i mam nadzieję , że dalej będziemy rozmawiać na forum nie zwracając większej uwagi na przejęzyczenia i tym podobne sformułowania.Suzen pisze:janie 19557, dla Ciebie to ja nie jestem żadna "kochanieńka" to po pierwsze .jan19557 pisze:A facet to nie? Każdy ma do tego prawo. Gdzie to równouprawnienie kochanieńka?
Napisałam to jako zadowolona i szczęśliwa Kobieta, która właśnie ma możliwości realizowania swoich pasji, marzeń i zainteresowań.
Poza tym piszę, że "powinna mieć możliwość", a nie o żadnych prawach, o których Ty wspominasz.
Po drugie czy ja gdzieś napisałam, że mężczyźni nie mają do tego prawa?
Proszę sobie napisać w jaki sposób mężczyzna chciałby się realizować i czułby się spełniony.
Jak piszemy o przyjemnościach to równouprawnienie, a jak prace domowe czy jak potrzeba coś zrobić to już Was /mężczyzn/w większości nie ma.
Może warto sobie wziąć na wstrzymanie i nie czepiać się każdego zdania na Forum, które nie jest po "naszej" myśli.
CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
Re: CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!
Oczywiście poza osobami dla mnie najbliższymi.
Nie oceniam mężczyzn w indywidualny sposób. To co napisałam wcześniej to ogólniki.
Tak czasem jest zrozumieniem słowa pisanego. Każdy interpretuje je inaczej.
Grunt to spokojne i kulturalne zakończenie tej wymiany zdań co mam nadzieję udało się nam uczynić.
Myślę też, że nie raz "spotkamy" się /słownie/ na tym Forum.
- jan19557
- Przyjaciel forum

Zgadzam się . Tak jak są różni ludzie tak są też różne. Wszak każdy ma prawo do własnego zdania i do własnych upodobań nawet jeśli innym się to nie podoba. Musimy to uszanować bo my możemy też być różnie odbierani.Sloneczko pisze:Janierożne są gusta
![]()
![]()
- jan19557
- Przyjaciel forum

Eluniu nie przesadzaj. Nie ważna jest metryka tylko jak się czujemy. Dla mnie wszystkie kobiety są młode i piękne i tak powinniście się czuć.eluunia pisze:Wiecie gdy byłam młoda i wchodziłam do zakładu krawieckiego bo kiedyś takie bywały to strasznie bałam się aby mi igła nigdzie nie weszła bo mama zawsze mówiła że gdy dostanie się do krwiobiegu to może zabić .A teraz zrozumiałam że trzeba też się bać męskiego dotyku bo on też krwiobiegiem może dostać się do serca i po nasi wtedy nawet człowiek nie zauważy czy on ma kasę ...czy klasę
![]()
![]()
Elcia Ty się dziś dobrze czujesz ...jesień idzie kobieto
![]()
![]()
![]()
- teresa63
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 31 lip 2014 18:49
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 4
Kobiety to piekne nastroje- ale i zyciowe zdarzaja sie wyboje
To Matki Polki i Matki Krolow- im wieksza Pani - tym wiecej bolu
Patrz zawsze na kobiety
- rozsadne , inteligentne i skromne
-
forumowicz
[ obrazek zewnętrzny ]
Niech jakiś przystojny mężczyzna zagra Tobie Wasz hymn o miłosci
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
oooooj niektóre kobiety umieją "upiększyć" życie swoim byłym mężom.... Ale to trzeba mieć tupet nie z tej ziemi .......