Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Byłam kiedyś w Krakowie na Kazimierzu na święcie chleba.Bardzo fajne wydarzenie.Kiedyś również zaliczyłam,nawet dwukrotnie Festiwal Kultury Żydowskiej,świetna impreza.Polecam.
Ponieważ kocham wszelkie ogrody botaniczne czy arboreta, to zwykle szukam ich gdzie tylko mogę. Ten krakowski ogród bardzo przypadł mi do gustu. Roślinki fantastyczne
Ostatnio będąc w Warszawie miałam okazję posiedzieć na ławeczce nad biblioteką uniwersytecką. Polecam, bo w środku miasta można znaleźć wytchnie od tego całego zgiełku