CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!

Post autor: sztani »

Dla mnie jest to normalne (chodzi o zachowanie )wobec kobiet jak również osób starszych (ode mnie)Nie ma tu nic wyjątkowego .kwestia dobrych manier i wychowania . " Czym Jaś za młodu itd....
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Kreciku :kwiat: jeśli chodzi o nasze pokolenie, to rzeczywiście tych wyjątków jest całkiem sporo...i całe szczęście :D :D . Ale popatrz na następne pokolenia. Tam naprawdę bywają wyjątki,niestety :(
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Jakie wyjątki :?: :?: :?: ..facet XX wieku powinien wiedzieć co należy a co nie należy...... :o :shock:
My jesteśmy tego nauczeni, wychowani mądrze przez rodziców ;)
A tak poważnie to ja wcale nie chciałam i nie chcę chodzić w spodniach...lubię kiecki, spódnice i dziwne inne jakieś badziewia, które nie przypominają spodni :lol:
Może powinnam żyć w XIX i XX wieku a nie teraz :shock: o rany.... ale ja kocham te czasy przecież :? :?
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nasi rodzice nas mądrze wychowywali. A my, to co? Niemądrze wychowujemy swoje dzieci? Przecież tez mądrze, ale świat staje do góry nogami i niestety te nasze mądrze wychowywane dzieci nie potrafią?, nie chcą? nie mają odwagi? postępować tak, jak należy. Ale dzisiejsze dziewczyny- te młode kobiety tez nie zawsze oczekują od swoich partnerów właśnie takiego dżentelmeńskiego postępowania (odsuwanie krzesła, przepuszczanie w drzwiach, otwieranie drzwi samochodu) Tylko wyjątki teraz tak robią :(
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Basiu :kwiat: moje dzieci sa jeszcze inne.....ale te lata 90msa inaczej wychowywane i inaczej funkcjonują :o
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

No wlasnie, Słoneczko :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

Bardzo lubię obserwować ludzi nie tylko tych młodych, ale także starszych. Niestety z przykrością muszę stwierdzić, że widok kiedy pan otwiera drzwi swojej partnerce jest coraz rzadszy. Sztani i Krecik mają rację iż to starsze pokolenie jeszcze się do tego stosuje, ale moje już nie, nie mówiąc o młodych ludziach. Sama byłam świadkiem jak np w restauracji gdzie były tylko stoliki dla dwóch osób i trzeba było zsunąć dwa żebyśmy się pomieścili - pan się rozsiadł a panie targały ciężki mebel. Takie przykłady to niestety codzienność. Oczywiście tak jak zaznaczyłam są też panowie z klasą i tych panów bardzo gorąco pozdrawiam i proszę abyście nadal byli dżentelmenami :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wielu jest facetów z klasą..... naprawdę wielu...powiem wam, że oni sami nie wiedzą, ze mają klasę..... my kobiety musimy im to powiedzieć ;) ....trzeba z nimi rozmawiać i mówić im dużo o uczuciach......lubią to........oni są świetni :D sami o tym nie wiedząc :lol:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Słoneczko są normalni .Nie rozumiem pojęcia z klasą .jeżeli jest coś dla mnie normalne nie ma to nic wspólnego z klasą.Takie zachowania powinny byc na porządku dziennym czy to XX czy XXI wiek . W dużej mierze kobiety same pozwalają na nie taktowne zachowania ze strony panów .
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Klasa... dla mnie to normalność, zwykłe życie codzienne, dzielenie się obowiązkami, mówienie sobie o wielkich uczuciach i nie krępowanie się w dawaniu sobie miłości cielesnej....to dla mnie jest KLASA :D
ODPOWIEDZ