Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Etna rewelacja!!! Popieram Blondi. W tym roku byłam tam drugi raz (mam nadzieję, że nie ostatni jak ZUS pozwoli:) POczątkowo chciałam wziąc jedynkę lub dwójkę, ale te pokoje to studia. Malutkie i wszystko słychać. Miałam pokój 3 osobowy zaraz koło stołówki. Wszędzie blisko. Mimo moich obaw trafiłam rewelacyjnie na laski z pokoju. Nawet miałyśmy złączone łóżka....(biała...o Tobie mowa:))) W ogóle stworzyliśmy taką paczkę, że żal było odjeżdżać. Chodziliśmy razem wszędzie....plaża, balety, spacery, nasiadówy w pokojach. Coś niesamowitego!!!Na parterze trzeba uważać na możliwość włamania. Po prostu zamykać okna i balkon. Kołobrzeg to rewelacyjne miasto. Tam nie można się nudzić. A do tego super hotel ze świetną lokalizacją i super ekipą tam pracującą. Ja spotkałam się z życzliwością od każdej z tych osób. Zaczynając od pań pokojowych, a kończąc na pani Małgosi kierownik hotelu. Jeśli masz więcej pytań to pisz [email]. Pozdrawiam i zazdroszczę!!!
dzięki za informacje. Znam Kołobrzeg i bardzo lubię to miasto, mam nadzieję, że do wyjazdu zgadam sie z kimś na forum, kto się tam wybiera w tym terminie
pozdrawiam paweł
witam wszystkich bylem w wenedzie latem bylo wspaniale mile panie z zabiegow pokoje dosc duze w pokojach byly telewizory bezplatnie tagze czajniki bylem w pokoju 2 osobowym zbalkonem wyzywienie bylo dobre na miejscu nie trzeba chodzic tak jak wniektorych sanatoriach do innych budynkow wszystko jest wjednym budynku bylo gdzie pujsc na tance do baltyku nie daleko i na wilczy szaniec to nazwa gdzie sa wspaniale dyskoteki tak ze bylo fajno pozdrawiam wszystkich