etna weneda 5.11.2012

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
pawelpn1
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 sie 2012 15:13

Re: etna weneda 5.11.2012

Post autor: pawelpn1 »

naprawdę nikt nie wybiera się do wenedy w tym terminie???
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Masz jeszcze trochę czasu ,na pewno ktoś się jeszcze odezwie :D
Awatar użytkownika
lukas385
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2012 15:54

Post autor: lukas385 »

Ja bym bardzo chętnie jeszcze raz pojechał do Wenedy, ale niestety :( Super ośrodek :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Lukas,zgadzam się z Tobą w 100%,super przyjazny ośrodek ;)
Awatar użytkownika
lukas385
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2012 15:54

Post autor: lukas385 »

Ale jadę w grudniu do Dźwirzyna i na pewno odwiedzę Etne :D
gosiaczek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 25 lip 2012 10:44

Post autor: gosiaczek »

Etna rewelacja!!! Popieram Blondi. W tym roku byłam tam drugi raz (mam nadzieję, że nie ostatni jak ZUS pozwoli:) POczątkowo chciałam wziąc jedynkę lub dwójkę, ale te pokoje to studia. Malutkie i wszystko słychać. Miałam pokój 3 osobowy zaraz koło stołówki. Wszędzie blisko. Mimo moich obaw trafiłam rewelacyjnie na laski z pokoju. Nawet miałyśmy złączone łóżka....(biała...o Tobie mowa:))) W ogóle stworzyliśmy taką paczkę, że żal było odjeżdżać. Chodziliśmy razem wszędzie....plaża, balety, spacery, nasiadówy w pokojach. Coś niesamowitego!!!Na parterze trzeba uważać na możliwość włamania. Po prostu zamykać okna i balkon. Kołobrzeg to rewelacyjne miasto. Tam nie można się nudzić. A do tego super hotel ze świetną lokalizacją i super ekipą tam pracującą. Ja spotkałam się z życzliwością od każdej z tych osób. Zaczynając od pań pokojowych, a kończąc na pani Małgosi kierownik hotelu. Jeśli masz więcej pytań to pisz [email]. Pozdrawiam i zazdroszczę!!!
pawelpn1
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 sie 2012 15:13

Post autor: pawelpn1 »

dzięki za informacje. Znam Kołobrzeg i bardzo lubię to miasto, mam nadzieję, że do wyjazdu zgadam sie z kimś na forum, kto się tam wybiera w tym terminie
pozdrawiam paweł
opalsg@wp.pl
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 kwie 2012 21:56

Post autor: opalsg@wp.pl »

witam wszystkich bylem w wenedzie latem bylo wspaniale mile panie z zabiegow pokoje dosc duze w pokojach byly telewizory bezplatnie tagze czajniki bylem w pokoju 2 osobowym zbalkonem wyzywienie bylo dobre na miejscu nie trzeba chodzic tak jak wniektorych sanatoriach do innych budynkow wszystko jest wjednym budynku bylo gdzie pujsc na tance do baltyku nie daleko i na wilczy szaniec to nazwa gdzie sa wspaniale dyskoteki tak ze bylo fajno pozdrawiam wszystkich
lucyna11
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 paź 2012 12:43

Post autor: lucyna11 »

Witam,
Też jadę do sanatorium etna od 05 listopada pierwszy raz więc z duszą na ramieniu :)mam nadzieje, że będzie oki!
lucyna11
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 paź 2012 12:43

Post autor: lucyna11 »

Piszesz , że jesteś z Wlkp. a dokładnie? bo ja jadę z Poznania:)
ODPOWIEDZ